Четверг, 25.04.2024, 19:30
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Январь » 23 » Світ дитячих захоплень ЗИМОВІ КАНІКУЛИ У РЦДЮТ «ЗОРІТ»: ДРУЖНО, ВЕСЕЛО І РАДІСНО!
17:23
Світ дитячих захоплень ЗИМОВІ КАНІКУЛИ У РЦДЮТ «ЗОРІТ»: ДРУЖНО, ВЕСЕЛО І РАДІСНО!
Світ дитячих захоплень
ЗИМОВІ КАНІКУЛИ У РЦДЮТ «ЗОРІТ»:
ДРУЖНО, ВЕСЕЛО І РАДІСНО!

Чимало веселих та пізнавальних розваг подарував своїм вихованцям та школярам міста Новоукраїнський районний центр дитячо-юнацької творчості «ЗОРІТ» під час зимових канікул.
Новорічні та різдвяні дійства, вікторини, конкурси, змагання – усі ці заходи зробили зимові канікули для гуртківців РЦДЮТ «ЗОРІТ» цікавими, змістовними та радісними.
Яскраве новорічне свято чекало на старшокласників (організатори І. Рубля та В.Залужний), активна ігрова програма «Новорічні розваги» (орг. І. Вакуленко, П. Олійник) – на гуртківців молодшого шкільного віку, справжня новорічна подорож у країну казок та улюблених героїв (орг. І. Вакуленко, П. Олійник, Ю. Прутян) – на вихованців середнього шкільного віку. А згодом усі, хто полюбляє мультфільми, мали чудову можливість поринути у дивовижний світ улюблених мультиків та взяти участь у подорожі новорічною Мультляндією (орг. Л. Білокоз, О. Рибакова).
Для дуже активних та неспокійних вдачею, для всіх, хто полюбляє гучні розваги та веселощі було підготовлено ігрову програму «Шарах - шоу» (орг. І. Вакуленко та Ю. Прутян), а для голосистих та меломанів – караоке-шоу «Новорічні мелодії» (орг. О Халявка).
Для тих, хто цікавиться альтернативними новорічними прикрасами, педагоги РЦДЮТ Т. Сидоренко та В. Лоза провели цікаву акцію «Зелений букет замість новорічної ялинки», під час якої гуртківці мали чудову можливість опанувати корисні знання та навчитись створювати незвичайні новорічні прикраси замість традиційної ялинки.
Детальний майстер – клас «Новорічний сувенір» презентували школярам досвідчені спеціалісти Т. Сава та О. Данілова. Виготовлені своїми руками новорічні та різдвяні іграшки та сувеніри, діти дарували своїм рідним та друзям, а також прикрашали ялинки вдома. А для тих, хто не уявляє Нового року без зеленої красуні ялинки, педагоги Т. Сава та Н. Мазур підготували ще один майстер-клас «Ялинка-веселинка».
Можливість проявити свої креативні здібності та фантазію юні гуртківці РЦДЮТ «ЗОРІТ» отримали під час майстер-класу «Ляльки - мотанки» (орг.. В. Лоза, Т. Сидоренко) та у конкурсі «Одягни улюблену ляльку» (орг. О. Коваленко, Т. Тараненко).
Корисні поради щодо того, як вберегтися у холодні зимові дні від застуди та більш серйозних захворювань , школярі отримали на засіданні фіто - вітальні «Материнка – стоп грип» (орг. А. Кравченко, Г. Палагіна), а знання про те, як готувати свої улюблені новорічні страви та солодощі, - переглянувши та посмакувавши «об’єктами» кулінарної мозаїки «Новорічні страви» (орг. В. Тітова, М. Бобирь).
Зимові свята та шкільні канікули промайнули швидко, проте вихованці районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ», активно відпочивши і взявши від новорічних свят та веселого відпочинку у Центрі, справжній заряд бадьорості, гарного настрою, творчого натхнення, без сумніву, приступили до навчання з новими силами та енергією.

Олена Корнійченко

 

Переглядів: 389 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]