Пятница, 29.03.2024, 10:13
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Апрель » 27 » На районному конкурсі-захисті учнівських екологічних науково-дослідницьких робіт та проектів.
15:25
На районному конкурсі-захисті учнівських екологічних науково-дослідницьких робіт та проектів.

    26 квітня 2013 року в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» з метою виховання в учнів екологічного світогляду, залучення до  науково-дослідницької роботи та конкретних природоохоронних  справ  в рамках районного екологічного місячника та з нагоди  Всесвітнього Дня Землі   відбувся  районний конкурс-захист учнівських екологічних  науково-дослідницьких робіт та проектів. 

 

У конкурсі взяли  участь 16 учасників  із загальноосвітніх закладів району: Новоукраїнських  ЗШ №1, №6,  гімназії № 7,  Ганнівської, Глодоської та Вербівської шкіл.  На конкурс  учні шкіл представили   роботи з екології,  біології,  сільського господарства, в яких пропонували власні  конкретні дії, спрямовані на розв’язання  різноманітних екологічних проблем рідного краю.   Теми доповідей були різноманітні: про стан атмосферного повітря та водних ресурсів, дослідження видового складу рослинного і тваринного світу екологічних стежок, насаджування шкільних квітників , садів та ін.

 

    На конкурсі був присутній  керівник Українського товариства мисливців та рибалок  Кротенко Валерій, який ознайомив конкурсантів з природоохоронною роботою та роботою по розведенню мисливської дичини, яку проводять члени товариства.

 

   Подяками за активну участь у конкурсі нагороджені: Підскальна Ірина, Брагінець Тетяна, Коломійченко Віта, Блаженко Станіслав,  Олініченко Олексій, Кукуєва Настя, Мелькова Ольга;

 

дипломами за зайняте ІІІ місце нагороджені: Грязнов Максим, Приріз Лілія, Степаненко Діана;

 

дипломами  за зайняте ІІ місце нагороджені: Писаренко Аліна, Филоненко Юля, Бубнова Яна;

 

дипломами  за зайняте І місце нагороджені: Грязнов Ростислав, Будило Аня, Мохонько Ксенія.

 

Методист  РЦДЮТ «ЗОРІТ»    А.Кравченко

 

 

 

Переглядів: 447 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]