Четверг, 25.04.2024, 10:56
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Май » 8 » «Сходинки пам’яті»
15:29
«Сходинки пам’яті»

 Все далі і далі відходить від нас та далека, жахлива війна, яка принесла стільки горя на українську землю, насіяла розпачу та біди, зміна історію народів. Про тих, хто пройшов горнило Великої Вітчизняної війни, про тих, хто не вижив, і про тих, хто не вижив, і про тих, хто дожив до Перемоги.

 

Нащадки тих буремних років проносять в серці пам'ять про героїв війни. Вже стало традицією щорічно в закладах освіти району проводити огляди роботи волонтерських загонів. Підсумком став зліт волонтерських загонів 7 травня 2013 року, на якому було визначено переможців у різних номінаціях та проведено соціально-патріотичну гру «Сходинки пам’яті».

 

Волонтери з 28 шкіл району  прибули цього передсвяткового дня до районного центру, пройшли урочистою ходою центральною вулицею міста, виконуючи пісню «День Перемоги».  З транспорантами, відзначками, проголошуючи девізи, загони вишикувались на урочистості на майдані біля центрального Палацу культури «Ювілейний». Програма зльоту проходила у формі «сходинок», які передбачали командне змагання у семи конкурсах. Під час їх виконання юні волонтери мали чудову нагоду проявити свої інтелектуальні, творчі здібності, фізичну вправність та спортивну підготовку.

      Завершилося свято біля центрального Палацу культури «Ювілейний». Учасникам було вручено дипломи, подяки та грошові винагороди.
 
 
Переглядів: 440 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]