Четверг, 18.04.2024, 15:07
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Август » 26 » Форум "Сторінками історії Незалежності"
15:14
Форум "Сторінками історії Незалежності"

Форум "Сторінками історії Незалежності"

 

 

    

     23 серпня 2013 року в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» пройшов форум «Сторінками історії Незалежності», участь в якому взяли депутати Новоукраїнського районного парламенту дітей (координатор Л. Білокоз) та вихованці зразкового хореографічного ансамблю «Веснянка» (керівник І. Рубля). 

      У ці спекотні серпневі дні календар історії відраховує двадцять другу річницю незалежності України. Питання, які були запропоновані для обговорення, стосувалися державотворчих та історичних процесів розбудови незалежності України і викликали в учасників неабияку активність та жваву дискусію. Але все було пронизано єдиною ідеєю та думкою, що 24 серпня - це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутнє, про відповідальність перед історією. День Незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати  відповідальність за прийняття рішень.

      Учасникам форуму та їх одноліткам випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, жити в мирі й співпраці. У молодих серцях серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного, всього народу.

Переглядів: 488 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]