Четверг, 28.03.2024, 11:07
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Сентябрь » 6 » Вчимося вчити !
17:04
Вчимося вчити !

Вчимося вчити !


6 вересня 2013 року в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» пройшло методоб’єднання керівників гуртків району. 

Директор закладу Ратушна Н.І. та методист районного відділу освіти Савенко Л.М. привітали всіх з новим навчальним роком, відмітили позитивні досягнення закладу в 2012-2013 н.р. За  успіхи в роботі Грамотами відділу освіти Новоукраїнської державної адміністрації було нагороджено ряд керівників гуртків.

Відповідно до плану роботи методоб’єднання завідувач методичного відділу Мазур Н.О. підвела підсумки роботи колективу над проблемою  закладу та окреслила завдання методичної роботи на 2013-2014 н. р.

Заступник директора з виховної роботи Білокоз Л.В. ознайомила присутніх з концепцією виховної роботи на 2013-2014 н. р. та  особливий акцент зробила на заходах, що направлені на святкування 75-ї річниці Кіровоградської області, 95-річчя з дня народження В.О. Сухомлинського, 200-річчя  з дня народження Т.Г.Шевченка.

Презентацією завдань по вихованню здоров’язбережувальних компетентностей дано старт реалізації довготривалого проекту у рамках програми «Дорослішай на здоров’я» (відповідальні за реалізацію проекту: методист Сидоренко Т.В., керівники гуртків Лихоліт В.С., Кошель А.Ю.)

Практичний психолог Рибакова О.В. ознайомила керівників гуртків з цікавою та корисною інформацією щодо організації дитячого колективу гуртка та створення комфортної емоційної атмосфери на занятті.

Заступник директора з навчальної роботи Сава Т.А. надала методичні рекомендації  керівникам гуртків щодо ведення документації гуртка.

Методоб’єднання мало цілеспрямований практичний характер і пройшло при високій активності всіх учасників.

Переглядів: 403 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]