Четверг, 25.04.2024, 07:49
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Сентябрь » 23 » Кожна дитина – художник
10:32
Кожна дитина – художник

Кожна дитина – художник

                                                                   Для виховання дитини потрібно більш  проникливе мислення, більш глибока
мудрість, ніж для управління державою.

Вільям Еллері Ченнін

  20 вересня 2013 року   педагоги  РЦДЮТ«ЗОРІТ»  разом зі своїми вихованцями підготували та провели  свято Позашкілля, на якому були присутні діти різного віку.

Привітати дітей зі святом прийшли перший заступник голови Новоукраїнської районної державної  адміністрації Степаненко   Наталя Андріївна та начальник відділу освіти Тарасенко Тетяна Борисівна.


Виховання дітей цілком залежить від ставлення до них дорослих, а не від ставлення дорослих до проблем виховання. В РЦДЮТ«ЗОРІТ» велику увагу приділяють саме спілкуванню з дітьми, поважають їх інтереси, дбають про те, щоб дітям було в закладі весело та цікаво.

Саме таким було свято Позашкілля в закладі. Дітвора приймала участь у роботі творчих майстерень «Тату», «Орігамі», «Чудо-тісто», «Квіткове розмаїття» а в перервах - танці, веселі ігри, які так сподобались дітям, що ніхто не хотів залишати свято. А залишали вони свято із виробом, зробленим власними руками і частинкою тепла і добра, яку їм подарували педагоги закладу.

У дітей своє особливе вміння бачити, думати і відчувати,

 Людина яка дійсно поважає людську особистість, має поважати її в своїй дитині, починаючи з тієї хвилини, коли дитина відчула своє «я» і відділила себе від навколишнього світу.








Переглядів: 505 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]