Пятница, 19.04.2024, 08:44
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Сентябрь » 27 » Плекаємо обдаровані зернятка.
15:47
Плекаємо обдаровані зернятка.

Плекаємо обдаровані зернятка.

27 вересня в центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» пройшов черговий  районний семінар – практикум для вчителів природничо – математичного циклу «Шляхи активізації роботи з обдарованими дітьми».

Окресливши нові, актуальні форми роботи з обдарованими дітьми, заступник директора Сава Т.А. та методист Мазур Н.О., ознайомили учасників з основними етапами, значущістю і перспективністю науково-дослідницької діяльності.

Вчитель біології та хімії Глодоської ЗШ, Мохонько А.А., вказала на пріоритетні, результативні шляхи у роботі по написанню та захисті учнівських досліджень.

Представники Глодоської, Іванівської, Вербівської, Воронівської,  Петрівської, Рівнянських № 2 , № 7 та Новоукраїнських ЗШ № 1, № 3, № 6 спільними зусиллями розробили орієнтовні науково-дослідницькі роботи з різних предметів.

Психолог Рибакова О.В. надала рекомендації по застосуванню методів розвитку креативності у школярів району.

Девізом даного зібрання стали слова К.Ушинського «Учень…це не посудина, яку потрібно наповнити, а факел, якого треба запалити».

То ж сподіваємось , що проведений  цикл семінарів-практикумів стане поштовхом до цікавого та захоплюючого світу дитячих досліджень.

                                                    Методист РМК Овчаренко Н.П.

Методист РЦДЮТ Мазур Н.О.

Переглядів: 450 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]