Среда, 24.04.2024, 01:20
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Ноябрь » 2 » Лідери нової формації!
10:56
Лідери нової формації!

Лідери нової формації!

     30 жовтня 2013 року в РЦДЮТ «ЗОРІТ» відбулася звітно-виборча сесія Новоукраїнського районного парламенту дітей (координатор Білокоз Л.В.). На сесію прибуло 42 учнів-делегатів з 25 загальноосвітніх навчальних закладів району.

Головним питанням сесії були вибори голови районного парламенту дітей, формування комісій парламенту та обрання голів цих комісій, затвердження програм діяльності комісій та проектів, над якими будуть працювати районний та шкільні парламенти дітей. 

     І саме тому підліткам надзвичайно важливим було відчути підтримку з боку керівництва району. Урочисто відкрили сесію Щека Марія Борисівна – керівник апарату Новоукраїнської РДА та Савенко Лариса Миколаївна – методист відділу освіти, які привітали делегатів РПД та наголосили на потребі лідерів нової формації: людей компетентних, відповідальних, здатних мислити творчо. Запрошені побажали молодим людям плідної праці, креативних ідей та нових звершень.

      Головою районного парламенту дітей більшістю голосів обрано Романескула Сергія, учня 8-А класу Новоукраїнської ЗШ І - ІІІ ступенів №8, заступником – Курносова Анатолія учня 10-Б класу Новоукраїнської ЗШ І - ІІІ ступенів №6.

     Депутатский корпусом було сформовано пять постійно діючих комісій.

     У ході роботи в комісіях депутатами Новоукраїнського РПД було ініційовано низку проектів, над якими будуть працювати районний та шкільні парламенти, а саме:  «Дитяче видавництво», «Не смійся з мене», «Центр волонтерства», «Квітучий край. Також вирішено продовжити роботу над програмою «Дорослішай на здоров’я», суспільно-корисними проектами спільно з волонтером Американського Корпусу Миру в Україні і традиційними проектами парламенту.

 На сесію також завітали представники Районного центру зайнятості – головні спеціалісти Поповкіна Наталя Олексіївна та Кузьмович Ірина Олександрівна. В форматі «круглого столу» пройшло активне обговорення про важливість обрання професій за покликанням, враховуючи запити держави. Спільно було обрано переможців конкурсу малюнка серед дітей середнього та молодшого шкільного віку «Моя майбутня професія» і вручено подарунки.    

 Втомелені, але з жагою до роботи депутати Новоукраїнського РПД від’їжджали до своїх осередків.

Переглядів: 481 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]