Четверг, 28.03.2024, 19:44
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Ноябрь » 11 » Нас єднає Україна!
14:42
Нас єднає Україна!

              07 листопада 2013 року в рамках регіонального тижня національних культур в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» пройшов  регіональний урок  «Єдина родина в центрі України», метою якого було виховання сучасного громадянина в полікультурному середовищі. Керівник гуртка «Українська національна кухня» Тітова В.Л.  та її вихованці  підготували інтерактивне заняття на тему «Нас єднає Україна». Участь у даному заході взяла перший заступник голови райдержадміністрації Н.Степаненко, яка із задоволенням відвідує всі заходи, які проводяться в РЦДЮТ «ЗОРІТ».

            Під час заняття гуртківці мали змогу більш детально ознайомитись із звичаями та традиціями представників національних меншин. І, враховуючи специфіку гуртка, найактивніші гуртківці провели майстер-клас щодо презентації російської та білоруської національних кухонь.


            Дякуючи вихованцям гуртка за змістовні розповіді, Наталія Андріївна побажала дітям цікавих занять та висловила думку про те, що саме така гурткова робота, яка об’єднує навколо себе дітей з різним культурним корінням, виховує в них повагу та розуміння до інших, виключає прояви ксенофобії серед учнівської молоді та збагачує їх світосприйняття.

 


 

Переглядів: 568 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Світлана  
Дуже гарні фото.Ви просто молодець, гадаю дітям і гостям дуже сподобалось.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]