Пятница, 19.04.2024, 03:24
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Декабрь » 4 » Знай наших!
16:58
Знай наших!
Знай наших!

Валентин Станіславович Лихоліт , керівник військово-патріотичного клубу «Відвага» районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» - педагог з високим професійним рівнем, який на протязі 25 років виявляв творчий  підхід до виховання підростаючого покоління , достойно представив свій досвід роботи по формуванню  життєвих компетентностей у дітей та юнацтва у фінальному турі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» в номінації «Керівник гуртка-2013». Змагався Валентин в секції  «Військово-патріотичне виховання» і ,за результатами конкурсної програми, став лауреатом  очного туру і був нагороджений Дипломом Міністерства  освіти і науки України , золотою «Нікою» лауреата конкурсу та Дипломом видавництва «Шкільний світ».
І хоч Валентин Станіславович не став переможцем, але прийнявши участь в такому конкурсі, набув досвіду, знайшов нових друзів, отримав заряд наснаги для подальшої творчої праці, педагогічних пошуків та підкорення нових вершин педагогічної майстерності. 
Вітаючи керівників гуртків, які у Рік дитячої творчості стали переможцями і лауреатами Всеукраїнського конкурсу, Борис Жебровський , заступник Міністра освіти і науки, висловив сподівання, що «джерело творчості» педагога ніколи не зміліє і побажав їм нових творчих злетів! Ми приєднуємось до привітання заступника Міністра освіти і науки, та щиро бажаємо Валентину Лихоліту нових здобутків та перемог!
Переглядів: 505 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]