Пятница, 19.04.2024, 09:15
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2013 » Декабрь » 5 » Інтернет-конференція 09-10.12.2013
13:17
Інтернет-конференція 09-10.12.2013



Районна інтернет-конференція «Герої Соціалістичної Праці Новоукраїнського району»


Відповідно до плану роботи відділу освіти районної державної адміністрації та районного методичного кабінету відділу освіти районної державної адміністрації на 2013-2014 н.р. 09-10 грудня 2013 року на сайті районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» відбудеться інтернет-конференція «Герої Соціалістичної Праці Новоукраїнського району», що приурочена до 75-річчя утворення Кіровоградської області.

Практичною метою конференції є збагачення громадськості району історичними даними про видатних земляків рідного краю та вшанування пам’яті про них, віднайдення нових історичних штрихів, біографічних даних.

Форма проведення - формат круглого столу.

Учасниками конференції є заступники директорів з ВР, координатори шкільних парламентів та учнівські активи шкіл, вчителі історії і всі активні громадяни Новоукраїнського району, які цікавляться історією рідного краю та інтереси яких лежать у галузі громадського та патріотичного виховання молоді. 

Місце проведення - http://zorit.at.ua/forum/4-1-1

Очікуванні результати: формування у молодого покоління почуття патріотизму, забезпечення створення умов для інтелектуального та культурного розвитку, розвиток прагнення до вивчення історії рідного краю та її видатних громадян.

Контактна особа: Білокоз Л
юдмила Віталіївна, тел.. 0667103367

Переглядів: 433 | Додав: koshel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
7 Микола  
Цікаво. Пізнавально. Дохідливо. Корисно. Дякую за зібрану інформацію.Взнав дуже багато нового. smile smile smile

6 Оксана  
Нове віяння часу. Цікавий формат. Діти молодці, що займалися пошуком інформації та висвітлили її на сайті.  hands d

5 наталя  
Дуже цікава і нова форма роботи завдяки якій можна дізнатися багато нового. І дуже часто ми для розширення свого кругозору опираємося на матеріали які не такі вже нам близькі. Молодці діти та їх керівник. Дякуємо за такий величезний внесок в саме в нашу історію. Почуття патріотизму та гордості досягли 100%.

4 Влад  
Цікава інформація. Дізнався багато про земляків v

3 Александр  
Информация клас!!!!  ok знал что есть в районе Герои но о них почти ничего не знал. sad   Ребята постарались собираю о них информацию. За это им РЕСПЕКТ. up v

2 Анатолій  
Очень интересно. Многого из этого не знал. 5+ biggrin

1 Тамара  
Дуже сподобалася інформація про видатних земляків району. Дізналася багато нового. Добре що ще пам’ятають про цих людей. smile hands

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]