Пятница, 26.04.2024, 01:33
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Январь » 6 » Різдвяний калейдоскоп «Над вертепом зірка засяяла»
14:28
Різдвяний калейдоскоп «Над вертепом зірка засяяла»

Нехай Різдво у Вашу хату
Принесе Радості багато,
Розбудить приспані Надії,
Зерном і Щастям Вас засіє,
Зігріє сонцем та любов'ю
І подарує Вам Здоров'я!
З Різдвом Христовим!

 

            Народні звичаї – невичерпна криниця багатьох поколінь, яка ніколи не обміліє, скільки б не черпав із неї життєдайної вологи.

О6 січня 2014 року подарунком від педагогічного колективу районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» на Різдвяні Свята для своїх вихованців став калейдоскоп майстер-класів, під час якого діти разом зі своїми наставниками мали змогу відтворити традиції своїх предків.

          Як і годиться, розпочали роботу з виготовлення прикрас та невідємних атрибутів оселі на Різдво. Під вмілим керівництвом О. Коваленко (кер. гуртка «Абетка рукоділля») кожен мав змогу створити власну Різдвяну Зірку.

          Далі В. Тітова (кер. гуртка «Українська національна кулінарія») розповіла про традиції та частування під час Святої вечері, наголосила на важливість присутності всієї рідні та обов’язкових 12 пісних страв. Потім всіх присутніх частували кутею.

          Завершили захід О. Халявко (кер. гуртка «Веселі дзвіночки») та його помічники-колядники, які славними піснями сповістили, що свято Різдва настало.

Переглядів: 425 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]