Четверг, 28.03.2024, 12:28
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Февраль » 15 » Все починається з кохання
13:58
Все починається з кохання

Все починається з кохання

    День Святого Валентина щороку набуває в Україні дедалі більшої популярності. Тільки-но починається лютий, як вулиці усіх міст заповнює святкова атрибутика: сердечка, валентинки, червоні повітряні кульки, звірятка, які кажуть «Я тебя люблю». Практично на кожному кроці тобі пропонують щось придбати для своєї половинки або для друзів. І, як не дивно, чекає цього свята щораз більша аудиторія. Вже не тільки підлітки знають про модне західне свято, а й найменші школярики і навіть дорослі думають про те, як по-особливому у цей день проявити свої почуття.
    12 та 13 лютого 2013 року за доброю традицією в РЦДЮТ «ЗОРІТ»  відбулося свято до Дня Святого Валентина для дітей молодшого та середнього  шкільного віку. На захід були запрошені вихованці РЦДЮТ,  учні шкіл міста.
    Гості та учасники розважальних ігрових програм насолоджувалися захоплюючим видовищем, яке підготували кульорганізатор  Вакуленко І.К. та керівник театрального гуртка Прутян Ю.В., цікавими та веселими конкурсами,   романтичною музикою (озвучення – Олійник П.В., Тоток К.Г.).  За активну участь у конкурсах  всі отримали солодкі подарунки та цікаві призи.
    Від самого початку і до завершення на святі панувала дружня, схвильована атмосфера, тому що кожен учасник прагнув  взяти участь у змаганнях та конкурсах  і перемогти.
    Далі за звичаєм з-за допомоги керівників гуртків Данілової О.В. та Коваленко О.М. всі учасники мали змогу власними руками виготовити валентинки, які потім подарують своїм близьким.
    Сподіваємось всі отримали гарне враження!
 

 

 
 
Переглядів: 422 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]