Пятница, 19.04.2024, 19:07
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Март » 31 » Відпочиваємо – вчимось!
13:28
Відпочиваємо – вчимось!

Відпочиваємо – вчимось!

Під час весняних канікул в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» на практиці підтвердили  аксіому, що тільки  через розвиток творчої активності дітей, їх творчих здібностей та інтелекту на основі пробудження інтересу до творчої діяльності, оволодіння методами творчого здобуття знань можна сформувати творчу ініціативну особистість.

          24 березня 2014 року вихованців закладу гостинно запросили до творчої майстерні Сидоренко Т.В. (гурток «Мальва») та Лоза В.О. (гурток «Рушничок») на майстер-клас «Квіти-першоцвіти – ранні вісники весни». Незвичайна тема масового заходу  перенесла присутніх  у світ природи, а подорож до світу перших квітів допомогла більше дізнатись про першоцвіти, розкрити їх значення в природі та житті людини, поповнити  знання новими цікавими фактами.

          25 березня гостинно відкрила свої двері Творча лабораторія в стилі кантрі, у яку запросили вихованців гуртків Олена Коваленко (гурток «Абетка рукоділля») та Марина Бобирь (гурток «Віночок»). Під час роботи в лабораторії  всі присутні  мали змогу поринути до історичної культури нашого народу, до перлин народної творчості. Неабияке захоплення викликало у дітей виготовлення птахів – вісників весни з природнього матеріалу - із сіна.

          26 березня 2014 року у гуртку  «Веселі дзвіночки» (керівник гуртка Халявка О.С.) до музичної  вітальні завітали люди декількох поколінь, яких об’єднала захопленність музичною спадщиною В. Шаїнського.

     27 березня керівники гуртків Сава Т.А.(«Оберіг») та Данілова О.В. («Подоляночка») підготували та провели пізнавально-практичну подорож світом квітів України. Захопили дітей незвичні форми роботи: кросворд, ігри: «Аукціон квітів», «Збери назву квітки». Учасники заходу дізнались надзвичайні історії з легенд про квіти та наприкінці заходу виготовили плакат «Бажання квітів».

На майстер-класі «Великодня витинанка» (кер. Тараненко М.А., Тараненко Т.В.), що відбувся 29 березня, діти ознайомились з історією виникнення писанкарства, значеннями орнаменту та способами виготовлення писанок. Під час практичної частини кожен мав змогу виготовити напівоб’ємний прорізний виріб «Великодня витинанка».

В рамках Міжнародного дня театру вихованці театрального гуртка були присутніми на відкритті театрального сезону «Театральна весна» та мали змогу споглядати виступи аматорських  театральних колективів Новоукраїнського, Новоархангельського, Добровеличківського та Новомиргородського районів.
 

Переглядів: 471 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]