Четверг, 25.04.2024, 03:42
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Май » 20 » Їх захоплення-квіти
11:15
Їх захоплення-квіти

Їх захоплення-квіти

Гурток «Мальва» працює в РЦДЮТ «ЗОРІТ» з 2001 року  Квіти — очі природи ,так вважають вихованці Тетяни Вікторівни Сидоренко.

Це - прекрасний подарунок природи. Ще з давніх часів квіти в житті людей грали величезну роль. Вони завжди асоціювалися з любов’ю, радістю, гарним настроєм і бадьорістю. Наші предки дарували квіти не тільки у свята, а також і в будні дні, бо вірили, що магія квітів здатна навіть хвору людину підняти на ноги. Вихованці гуртка  впевнені, що квіти наймиліший і прекрасніший подарунок, адже вони не тільки роблять наше життя яскравішим, вони також сприяють очищенню і оздоровленню повітря навколо нас, наповнюючи його киснем, тонким і ніжним ароматом. Вивчаючи матеріли про квіти, діти дізнались, що ці прекрасні створіння вміють поглинати негативну енергію, натомість віддаючи позитивно заряджені частинки. Тому вихованці гуртка «Мальва»  люблять  квіти, піклуються про них, адже вони  знають , що у рослин також є душа. Вони дуже чутливі і вміють віддано любити людину, яка не шкодує праці і часу, щоб за ними доглядати.

Помешкання добрих і щиросердних людей завжди видно здалеку. Тому на клумбах РЦДЮТ «ЗОРІТ» буяють зеленим листям і яскравим квітом рослини. Вони радують наш зір протягом весни, літа, осені. Щедро нам дарують свій аромат біленькі скромні квіти жасмину і розкішні півонії. Кожна квітка — це окраса нашого життя.

Гуртківці також знають, що у квітів є ще  особливе багатство — цілющі лікарські властивості. Ціла скарбничка природи схована у кожній, навіть найменшій квіточці.

 Іноді ми навіть не здогадуємося, що найпростіші лісові, польові, лугові квіти — справжні лікарі. Тендітні рожеві дзвоники, наперстянки лікують серце. Духмяний цвіт   липи допомагає здолати температуру під час грипу та інших вірусних захворювань. Розсипані фіолетовими краплями на полі сокирки один з найкращих засобів для лікування очей.

Діти із захопленням вирощують кімнатні рослини, які не лише  прикрашають кімнату , вони також наші природні помічники, які не тільки звеселяють житло зеленою барвою, своїм цвітом, але й поліпшують мікроклімат, допомагають зняти стрес.

Діти добре знають  таку рослину, як алое. ЇЇ також  називають квіткою, хоч має лише колючі листки. Але алое також квітка. Тільки цвіте дуже рідко. Зате лікує нас від багатьох хвороб, навіть душевних. Вихованці гуртка «Мальва» порекомендують Вам при  поганому  настрої, відчутті   втоми трішки посидіти біля цієї кімнатної рослини, щоб поліпшилося Ваше самопочуття.

Це тільки один приклад спілкування з квітами. Навести їх гуртківці можуть  безліч. Вони впевнені, що треба тільки прислухатися і придивлятися до природи, яка нас оточує.

Отже, гуртківці «Мальви»добре знають, що квіти дарують нам не тільки свою красу.

Вони — частинка всієї живої зеленої природи, завдяки якій ми маємо змогу дихати чистим повітрям. Адже рослинність, яка прикрашає нашу Землю, часто називають легенями планети.

Вихованці гуртка також рекомендують всім, хто хоче бути щасливим, частіше милуватися квітами і дарувати їх близьким людям на щастя та радість.
 

 

 

 

Переглядів: 585 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]