Четверг, 18.04.2024, 13:12
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Июнь » 23 » До вересня, друзі!
13:42
До вересня, друзі!

До вересня, друзі!

Закінчилася перша табірна зміна «Веселки». Кожен день у таборі минав цікаво та змістовно для вихованців,особливо для дітей молодшого шкільного віку  із загонів «Калинонька» (вихователі Т.Сава, С. Нероба)  та «Степівчаночка» (О.Данілова, В.Залужний).  У них не було й хвилини вільного часу-ігри, розваги, цікаві подорожі та екскурсії, робота в гуртках. А найбільше подобалося дітям грати в спортивні ігри, особливо  вони полюбляли футбол, де на рівних грали, як хлопчики так і дівчатка.

З великим задоволенням відвідали конеферму, ферму зі страусами, побачили свійських та екзотичних тварин: курей, кролів, кіз, свиней, індиків, гусей, цесарок, павичів, осликів. Діти отримали відповіді на багато  різних запитань про спосіб життя, особливості харчування та догляд за тваринами та птахами.

Новим та цікавим була участь у майстер-класі по виготовленню фігур
з повітряних кульок, кожен бажаючий зміг зробити собі  гарний подарунок, адже кульки це завжди гарний настрій та відчуття свята.

Гостинно зустріли дітей працівники районної дитячої бібліотеки, які підготували зустріч з працівником служби в справах сім ї та молоді – Довгаль Катериною Олександрівною. Діти слухали та обговорювали твори В.О.Сухомлинського «Втрачений день» та «Чому мама тепер плаче».
З дитячою допитливістю ставили різні запитання та розповідали різноманітні  випадки з власного життя.

Завжди з задоволення вихованці табору приходять до музею, і хоч  вони тут не вперше, завжди знаходиться багато нової інформації. Завдяки директору районного краєзнавчого музею Гаращенку Миколі Олексійовичу кожна екскурсія – це ще одна сторінка  пам’яті  про історію і минуле
та сьогодення  рідного краю. Відвідувачі залишили музей з незабутніми враженнями та патріотичним запалом .

Новою стала для вихованців екскурсія до кіно-проекторного цеху
в ПК «Ювілейному», яку провів для них Шакланов Володимир Костянтинович. Заочна екскурсія в минуле показала, як раніше демонстрували фільми і на скільки це була складна та відповідальна справа, бажаючі вихованці  спробували себе в ролі диктора.

Непомітно промайнув час у таборі, адже все гарне чомусь швидко закінчується. На закриття табірної зміни дітвора приготувала багато гарних номерів. І хоч було сумно розлучатися з «ЗОРІТОМ» всі  домовились зустрітися тут у вересні.

 То ж до зустрічі восени! Гарного настрою та цікавих канікул вам, друзі!.

http://plus.google.com/photos/110783700324905380314/albums/6028056804205618337

 

Переглядів: 419 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]