Четверг, 25.04.2024, 15:17
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Июнь » 24 » Загін «Патріоти»-у-р-р-р-р-а-«Веселці» !!!
15:10
Загін «Патріоти»-у-р-р-р-р-а-«Веселці» !!!

Загін «Патріоти»-у-р-р-р-р-а-«Веселці» !!!

Дуже весело та змістовно провів загін «Патріоти»  свій час у таборі «Веселка» РЦДЮТ  «ЗОРІТ».Зміна виявилась мега-веселою. Багато з нас   зрозуміли, що дружба і взаємоповага – дуже важливий фактор у житті.

Кожен день розпочинався із виконання Гімну України  та  з ранкової зарядки.

 Ми стали активними  учасниками  надзвичайно багатьох  ігор та конкурсів і отримали в нагороду за старання цікаві призи.

Окрім розваг зміна була насичена  іншими подіями: екскурсія на страусину ферму, походи до річки, поїздка до Дендропарку в м. Кіровоград, екскурсія на підприємство «Данілов і К», похід до Гусарського урочища та багато іншого.

В краєзнавчому музеї ми  мали змогу побачити цікаві експонати, послухати захоплюючі розповіді екскурсовода, пофотографуватися з муляжами військової техніки та особисто відчути себе учасником тих подій. Також  ми  мали змогу зробити собі патріотичні «тату».

В житті завжди є широке поле для активної діяльності, але час від часу хочеться маленьку «полянку» для відпочинку. Саме цю славнозвісну «полянку» ми знайшли  під час походу до Гусарського  лісу. Ми гарно  там відпочивали, вчились разом долати труднощі, варити козацький  куліш , вивчали та вчились співати гарних романтичних пісень біля вогнища.

10 -й день відпочинку перейняв естафетну паличку  проведення екскурсії до Кіровоградського «Дендропарку» , тим самим змусивши нас активізувати всі свої сили на розваги.

Урочиста лінійка  та концерт стали завершальним акцентом в розважально-виховному процесі табірної зміни. З сумом в очах  ми прощались з РЦДЮТ «ЗОРІТ», «Веселкою», новими друзями та вихователями.

Дякуємо коллективу педагогів РЦДЮТ за те, що вони люблять свою справу і вчать нас любити свою Батьківщину.

Восени ми знову прийдемо до нашого Дюцика. До зустрічі, друзі!

З  повагою-вихованці загону «Патріоти».

Фотозвіт

Переглядів: 721 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]