Четверг, 25.04.2024, 22:20
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2014 » Июль » 3 » Вітаємо переможців Всеукраїнського учнівського семінару-практикуму з ботаніки
13:45
Вітаємо переможців Всеукраїнського учнівського семінару-практикуму з ботаніки

Цього року Всеукраїнський  учнівський семінар-практикум з ботаніки проходив на Прикарпатті у Чернівецькій області. Мета семінару - залучення дітей до вирішення екологічних проблем, активізація природоохоронної та дослідницької діяльності.  Кіровоградську область достойно представив  вихованець екологічного гуртка районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ»,  учень 7-А класу Новоукраїнської гімназії № 7 Білокоз Тимофій, який був наймолодшим учасником.  

       Під час проходження практики учасники відвідали Національний природний парк «Вижницький», ознайомилися з іншими природоохоронними  та історичними місцями  Чернівецької області, за завданнями вчених виконували складні  екологічні польові дослідження. Під час експедиційно-польового збору проводився конкурс науково-дослідницьких робіт. Білокоз Тимофій  захищав роботу «Перлина  петрофітного степу – ландшафтний заказник «Квіти на скелях» у якій  розповів про дослідження червонокнижних рослин Новоукраїнщини – астрагалу шерстистоквіткового, рябчика руського, сону лучного та ін. За зайняте ІІІ місце та  високий рівень виконання завдань конкурсу «Рідкісні види рослин мого регіону»  Тимофїй нагороджений дипломом. На конкурсі «Раритети флори України» були представлені фотороботи вихованців екологічного гуртка РЦДЮТ «ЗОРІТ» (керівник Кравченко А.Л.), юні екологи нагороджені дипломом за зайняте  ІІІ місце у фотовиставці.

    Отже, вихованці гуртків РЦДЮТ «ЗОРІТ» влітку не тільки змістовно відпочивають, подорожують, а і гідно захищають честь району та області на Всеукранських конкурсах. Вітаємо переможців!

                                                                      Кравченко А.Л. методист, керівник

                                                                      екологічного гуртка РЦДЮТ «ЗОРІТ»

 

Переглядів: 410 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]