Четверг, 28.03.2024, 16:51
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Январь » 12 » Світ витинанки
12:04
Світ витинанки

Світ витинанки

Найбільш близьким для кожного з нас є декоративно-прикладне мистецтво, про яке знаємо ще з дитинства. Тому керівники гуртків РЦДЮТ «ЗОРІТ» приділяють велику увагу заняттям дітей декоративною творчістю. Адже вона заворожує їх силою краси: краси побачених образів, краси почуттів. І якщо зачарує, то уже навіки. Світ мистецтва відкривається кожній дитині своїми гранями, наповнюючи її душу натхненням і внутрішнім піднесенням. Бо мистецтво – це пам’ять народу, яка з’єднує часи в нашій свідомості, робить нас співучасниками подій, як теперішніх, так і давно минулих. Мистецтво завжди захоплювало людей, залишаючи помітний слід у їхній пам’яті, робило багатшою людську душу. І не дивно, бо справжнє мистецтво ніколи не старіє. А з кожним кроком свого життя розкриває нові грані буття та заповнює сірі і сумні будні  все новими і новими барвами кольорів.

 Саме так створюється уявлення про прекрасне, здійснюється мрія на виховному заході «Новорічна витинанка», який підготували творчі керівники гуртків Світлана Нероба (гурток «Бісерні фантазії») та Валентина Лоза (зразковий гурток «Рушничок»).

Під час перегляду презентації діти змогли  здійснити подорож у чарівний світ народного декоративного мистецтва – Світ Витинанки, розкрити себе,  сформувати ставлення до духовних цінностей. Тому і не дивно, що їх витинанки одержались дуже гарними, а вихованці отримали святковий настрій та  поштовх продовжувати роботу у свій  вільний час.

Світлана Нероба

керівник гуртка «Бісерні фантазії»

Валентина Лоза

керівник зразкового гуртка «Рушничок»

 

Переглядів: 427 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]