Пятница, 26.04.2024, 00:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Январь » 16 » На районному методичному об’єднанні керівників гуртків
15:20
На районному методичному об’єднанні керівників гуртків

На  районному методичному об’єднанні керівників гуртків

16 січня 2015 року у районному центрі дитячої та юнацької творчості  відбулося районне методичне об’єднання керівників гуртків з теми:

Формування життєвих компетентностей вихованців гуртків. З досвіду роботи.

Голова районного методичного  об’єднання керівників гуртків Кравченко А.Л. наголосила, що працівники РЦДЮТ «ЗОРІТ» у 2014 році розпочали працювати над пролемною темою «Розвиток життєвих компетентностей вихованця засобами педагогіки життєтворчості» та ознайомила слухачів з системою освітніх життєвих компетентностей і компетенцій.

Керівник «Актив-клубу» Ратушна Н.І. розповіла про виховання  громадянсько-патріотичної компетентності вихованців методом дистанційного навчання.

Координатор дитячого парламенту дітей, керівник клубу «Школа лідера» Білокоз Л.В. поділилась досвідом та здобутками по організації роботи учнів   над  проектами соціальної   і здоров’язбережувальної тематики.

Керівник гуртка «Оберіг» Сава Т.А.  провела змістовний майстер-клас з теми формування творчих компетентностей вихованців.

Тараненко Т.В., керівник зразкового гуртка художнє випилювання на прикладі робіт гуртківців  розповіла про залучення дітей до технічної творчості та розвитку дослідницько-експериментальних навичок.

Керівник вокального гуртка Халявка О.С. показав, як у процесі співу формуються здоров’язбережувальні компетентності, провів майстер-клас з виконання щедрівок.

Районне  методичне об’єднання керівників гуртків пройшло цікаво, змістовно і креативно.

 

 

 

 
Переглядів: 410 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]