Вторник, 23.04.2024, 14:00
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Февраль » 19 » Підготовка до дня святого Валентина
16:53
Підготовка до дня святого Валентина

Підготовка до дня святого Валентина

 Валентинів день святкують усі - і дорослі, і діти, з родиною, з друзями,святкують з давніх пір.

Не залишились осторонь і вихованці гуртка «Народна творчість»,. Вони з великим захопленням готувались до цього чудового дня - виготовляючи цікаві валентинки, подаруночки дорогим серцю людям.

Мало хто знає,що це свято пов'язане із зворушливою і сумною історією. Керівник гуртка Анна Анатоліївна розповіла,дітям про те, що у III ст. н.е. римський імператор Клавдій II видав указ, який забороняв людям одружуватися. Він вважав, що шлюб утримує чоловіків удома, а їх призначення - бути хорошими солдатами і битися за Рим. Але знайшлася людина, яка, незважаючи на жорстоку заборону, потай освячувала союзи закоханих.

Молодого християнського священика звали Валентин.
 Виявивши ці "антидержавні" одруження, імператор повелів відправити порушника до в'язниці, а потім стратити. Перебуваючи у в'язниці, Валентин побачив доньку тюремника. Молоді люди полюбили одне одного. Перед стратою, 14 лютого 270 року, він послав дівчині коротку прощальну записку з підписом: "Від Валентина", яка згодом стала означати вічну прихильність і вірність. А дата смерті священика, що попри суворі перешкоди обручав закоханих, та так і не зазнав сам  щастя, навіки залишилася в пам'яті людей.

Бажаємо і вам у ці нелегкі часи для українців завжди залишатися усміхненими і чекати на своє справжнє кохання, а тих, хто його уже зустрів,берегти і цінувати ці відносини!

Переглядів: 323 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]