Пятница, 19.04.2024, 18:36
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Март » 25 » Пам'ять поколінь.
19:31
Пам'ять поколінь.
18 березня в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» проведено «Сходинки пам’яті», присвячені 71-ій річниці визволення Новоукраїнки від німецько-фашистських загарбників.
У заході прийняли участь учні 6-х класів загальноосвітніх закладів міста.
Після урочисто-святкової частини команди отримали маршрутні листи та плідно попрацювали на шести ігрових станціях: «Пісенній» (виконання пісень на військову тематику), «Долікарській допомозі» (надання першої допомоги потерпілому), «Квіти пам’яті» (виготовлення квітів з паперу), «Військово-історичній»( тестові завдання- квест),«Спортивній» (подолання смуги перешкод), «Пазли» (складання пазла про воєнні події).






Учасники заходу виявили добру обізнаність про події тих далеких днів.
Місця за загальним підсумком балів розподілилися таким чином:
І місце – команда Новоукраїнської ЗШ №3;
ІІ місце – команда Новоукраїнської ЗШ №8;
ІІІ місце розподілили між собою команди Новоукраїнської гімназії №7 та Новоукраїнської ЗШ №4.
Хвилиною мовчання та квітами, виготовленими власноруч, вшанували пам’ять загиблих воїнів біля пам’ятника Невідомому Солдату.
А на завершення працівники закладу пригостили учасників справжнім армійським кулішем, який готувався на вогнищі, та узваром. Частування стало можливим за сприяння міського голови Корінного О.О.
Діти надовго запам’ятають цей день і багато з них, бажаючи більше дізнатись про події Великої Вітчизняної війни, звернуться до книг та зустрінуться із очевидцями-ветеранами, що живуть у нашому місті..
Переглядів: 385 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]