Пятница, 29.03.2024, 01:31
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Июнь » 4 » У Новоукраїнці влаштували свято для юних талантів
14:47
У Новоукраїнці влаштували свято для юних талантів

У Новоукраїнці влаштували свято для юних талантів

Першого літнього дня у Новоукраїнці відбулося районне свято талантів, ерудиції, креативності та сили, свято, присвячене обдарованим дітям.

Заходи розпочалися з урочистої ходи дітей центральною вулицею міста. На площі перед палацом культури «Ювілейний» на них чекали святкові сюрпризи-ігрові програми для наймолодших, караоке для співучих талантів, майстер-класи для умілих, інтелектуальні змагання для найрозумніших. Керівники гуртків Новоукраїнського РЦДЮТ учили усіх бажаючих малювати, створювати прикраси.

Переможців обласних, всеукраїнських олімпіад, турнірів, конкурсів, змагань, фестивалів вшановували на районному святі «Краса та гордість Новоукраїнщини». Його учасники здійснили віртуальну подорож містами України. На екскурсію до міста Харкова – міста знань – були запрошені переможці обласних та Всеукраїнських конкурсів, олімпіад, турнірів, яких було нагороджено грамотами і вручено стипендії районної ради та РДА та премію від депутата обласної ради Арсірія В.В.

У місті мовознавців – Львові подорожували переможці ХУ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка. Переможці інтелектуальних ігор побували на батьківщині славних предків козаків – Запоріжжі, які відомі не тільки своєю силою, а й ерудицією. Славним містом Кіровоградом подорожували маленькі Шуберти – вихованці дитячої музичної школи.

Під час подорожі містом Одесою відбулося нагородження найталановитіших юних жителів Новоукраїнки – переможців творчих конкурсів. А до спортивної столиці – Донецька – завітали юні спортсмени.

Порадували глядачів виступи вихованців районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ», районної музичної школи, клубу спортивно-бального танцю «Нова», школи танцю «Натхнення».

Усі учасники заходів отримали морозиво від благодійного фонду «Добротвір» народного депутата України Станіслава Березкіна.

 

Переглядів: 373 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]