Пятница, 29.03.2024, 10:54
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Сентябрь » 24 » Позашкілля забарвлює світ!
23:05
Позашкілля забарвлює світ!

Щоосені, коли все навколо купається в золотих барвах, в Україні святкується День Позашкілля. Центри дитячої та юнацької творчості наповнюються гучним дитячим сміхом, гостинно відчиняють двері перед хлопчиками і дівчатками, перед молодшими і старшими школярами. Так і в нашому місті 18 вересня на фасаді центрального палацу культури «Ювілейний», вихованці та педагоги РЦДЮТ «ЗОРІТ» провели свято позашкілля, яке розпочалось урочистим концертом. Далі діти-учасники, об’єднавшись у групи, розкривали свої таланти у різнопланових розважальних заходах: караоке «Голос Новоукраїнщини», ігрова програма «Українські забави», боді-пейнт «Дивовижні розмальовки», фотосушка «Друзі Позашкілля», змагання «Рухливі кубики», створення композиції «Український краєвид» у техніках канзаши, чікендекор, вест-рабіж, ековуд, дол-джос .

Яскравим закінченням святкування став флеш-моб «Дитячими серцями об’єднаєм Україну!». Даний захід було проведено за підтримки Новоукраїнської районної ради, відділу освіти Новоукраїнської РДА та БФ Станіслава Березкіна «Добротвір».

Приємним і важливим для всіх стали привітання почесних гостей: заступника голови районної ради Степаненко Наталі Андріївни, секретаря міської ради Вишневецької Людмили Дмитрівни та головного спеціаліста відділу освіти Новоукраїнської РДА Горбатенко Валентини Іванівни. Це дивовижне свято ще раз переконало всіх присутніх новоукраїнців, що позашкілля - це цілий світ багатьох цікавинок: в ньому знайдеться місце для кожної дитини, її творчим талантам на сцені і шедеврам майстерності на виставках.

Переглядів: 412 | Додав: Bilokoz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]