Пятница, 29.03.2024, 02:18
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Октябрь » 19 » Акція Дерева миру
14:12
Акція Дерева миру

Підтримай та прийми участь у Всесвітній ініціативі Globalprojectofthe «Treesof Peace»- акції «Дерева миру»!

 

17 жовтня 2015 року вихованці та працівники РЦДЮТ «ЗОРІТ»вдруге підтримали Всесвітню ініціативу Globalprojectofthe «Treesof Peace»-провели трудову акцію по висадці «Дерев Миру».Цю ініціативу підтримали 50 країн світу ,жителі яких цього дня вийшли на вулиці своїх міст,щоб висадити кущі,дерева та зробити свої міста ще красивішими і екологічно чистими. В Україні вперше ця ініціатива набула підтримки навесні, а цієї осені її підтримали більшість міст і сіл України.

Викладачі РЦДЮТ «ЗОРІТ» разом зі своїми вихованцями провели районну трудову акцію та висадили біля закладу декоративні дерева та кущі: тую західну (10), липу серцелисту (5) , калину (5), ялівець козацьки (1).

Така ж акція проведена і у Рівнянській філії РЦДЮТ «ЗОРІТ»,де вихованцями «Школи мистецтв»висаджено дубів(10),туї західної (8).лип (5) та калини(5).

Жовтень - пора завершення осінніх робіт у саду, на квітниках та закладення надій на майбутнє. Саме такою і стала трудова акція «Дерева Миру».Це наша надія на мир в Україні та на збереження краси нашого краю. Велику подяку висловлюємо за підтримку Новоукраїнській районній раді. небайдужим громадянам нашого міста,які надали нам насінні багаторічних квітів,та нашим гарним спонсорам –працівникам Новоукраїнського лісництва.

Хай ростуть і квітнуть посаджені дерева та квіти на радість нашим землякам.

Інфо «Актив–клаба» РЦДЮТ «ЗОРІТ»

Фотозвіт

Переглядів: 431 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]