Четверг, 18.04.2024, 10:45
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Ноябрь » 10 » Сезон нового покоління
13:45
Сезон нового покоління

Сезон нового покоління.

6 листопада у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості, напередодні всесвітнього дня КВН, розпочав свій 12-й сезон обласний чемпіонат шкільних команд КВН. Заступник директора з виховної роботи Кіровоградського обласного ЦДЮТ привітала всіх з початком ігор і вручила переможцям та фіналістам минулого сезону призи за зайняті місця.

  Цьогоріч до участі в лізі долучились 13 команд зі всієї області, котрі в непростій боротьбі планують здобути прихильність  публіки. 

Відбірковий етап проходив на тему «Герої нашого часу» і складався з наступних конкурсів: 

І – вільний стиль. Тема «Як козаки у КВН грали»;

ІІ – біатлон. Тематика довільна.

У чемпіонаті взяла участь нова команда КВН «Завтрак», РЦДЮТ «ЗОРІТ , керівник Вакуленко Ірина Костянтинівна. Вході виступу учасники команди своїми вдалими гумористичними мініатюрами розвеселили не тільки глядачів, а й членів журі.

До складу журі увійшли молоді та креативні гравці КВН минулих років – Дмитро Крендель, Юрій Тушевський, Ярослав Ярошевський і Геворг Месропян.

На учасників ліги очікували й сюрпризи: так організатори вирішили відійти від традиційної системи проведення ігор та взяти за основу концепцію "Ліги сміху", що все більше набирає обертів в Україні - кожний член журі отримав можливість обрати дві команди котрі від сьогодні відходять під його опіку. 

Під час виступу нашої команди Ярослав Ярошевський (один із членів журі) піднявся, а це означає, що команду обрано до наступного етапу, який відбудеться 29 січня 2016 року під назвою « Веселі, брате часи настали».

Бажаємо команді успіху і перемоги!

Мороз А.А.

 

 

Переглядів: 430 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]