Пятница, 26.04.2024, 01:11
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Декабрь » 4 » Шановна влада, дозвольте дати пораду!
13:22
Шановна влада, дозвольте дати пораду!

Шановна влада, дозвольте дати пораду!

Тренінг в рамках проекту

Новоукраїнська районна громадська організація «Інфомаційно – освітній, дозвілевий центр «Духовність» продовжує реалізовувати  проект «Активна громада – відкрита влада» за фінансової підтримки Європейської комісії в Україні.

Тренінг під промовистою назвою «Шановна влада, дозвольте дати пораду» зібрав активістів ГО «Районний парламент дітей», які активно і з задоволенням познайомилися із законодавчою базою вивчали, які саме інструменти участі в державній політиці на місцевому рівні є дієвими та ефективними. Також учасники робили аналіз сайтів міської та районної рад, райдержадміністрації на предмет прозорості їх діяльності, зручності користування та зрозумілості навігації, можливості задати запитання та отримати на нього відповідь, а потім  напрацювали рекомендації щодо покращення даних сайтів. 

Крім того, попрацювавши в групах, активісти РПД йшли з пропозиціями до влади і вчилися переконувати, що саме їх програма є корисною та потрібною нашому місту,  вчилися аргументовано та толерантно доводити свою правоту та відстоювати інтереси. 

Переглядів: 317 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]