Пятница, 19.04.2024, 13:01
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Декабрь » 4 » Зустріч лідерів РПД з міським головою Олександром Корінним
16:41
Зустріч лідерів РПД з міським головою Олександром Корінним

12 листопада 2015 року міський голова Олександр Корінний зустрівся із лідерами Новоукраїнського районного парламенту дітей. Метою зустрічі стала перспектива підписання угоди про співпрацю між дитячим парламентом і Новоукраїнською міською радою.

Учень загальноосвітньої школи №6 Прутян Владислав, учениці гімназії №7 Очеретяна Марія, Усова Анастасія разом із куратором парламенту, заступником директора з виховної роботи ЦДЮТ «Зоріт» Людмилою Білокоз у спілкуванні з Олександром Корінним окреслили своє бачення співпраці, перспективи розвитку міста з точки зору молодого покоління.

                Олександр Олександрович наголосив, що для міського голови, міської ради важлива думка громади, тому, хоч законодавство  і не зобов’язує, створено громадську раду по взаємодії з міським головою, за поради якої зроблено чимало нового, зокрема у заходи щодо відзначення Дня міста запроваджено ходу вишиванок, проведення молебню за місто тощо. Визнанням активної громадської позиції членів громадської ради є обрання депутатами Вікторії Лісничої та Ірини Рублі.

                 Співпраця із дитячим парламентом є важливою для міської ради, адже це не лише свіжий погляд на вирішення проблем, а ще й підготовка молоді до участі у згаданій громадській раді, у майбутньому – депутатів, працівників виконкому.

                 І на сьогодні чимало зроблено для підростаючого покоління: дитячі майданчики, організація спортивних змагань, інтелектуальних конкурсів, встановлення точок доступу до мережі Інтернет у центральній частині міста – неповний перелік заходів, здійснений для задоволення потреб дітей і молоді.

                 Тож юні громадські діячі дійшли спільної думки з міським головою, що на черговій сесії міськради депутатам буде запропоновано укласти угоду з колегами із дитячого парламенту, яка стане запорукою співпраці для  вивчення і вирішення проблем міста, підготовки молодого покоління до самостійного життя, в тому числі потенційно – до роботи в органах місцевого самоврядування.

Переглядів: 317 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]