Четверг, 25.04.2024, 20:51
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2015 » Декабрь » 4 » Одночасна районна акція «Молодь проти ВІЛ/СНІДу».
17:56
Одночасна районна акція «Молодь проти ВІЛ/СНІДу».

Одночасна районна акція  «Молодь проти ВІЛ/СНІДу».

Відтоді, як людство віч-на-віч зіштовхнулося з небезпекою поширення синдрому набутого імунодефіциту, про це захворювання пишуть і говорять дуже багато.

Не секрет, що сьогодні СНІД – справжня вбивча сила, яка щороку забирає тисячі людських життів. Найстрашнішим є те, що серед хворих або ВІЛ-інфікованих – діти і підлітки. Тому найактуальнішим є профілактична робота серед населення.

Новоукраїнський РПД виступив з ініціативою про проведення 1грудня о 14 годині одночасної районної акції «Молодь проти СНІДу» в рамках програми Амеранського Корпусу Миру в Україні «Вільний  удар».

 Метою проекту є формування життєвих компетентностей молоді та підвищення її обізнаності щодо  ВІЛ/СНІДу. Навчальні тренінги для 50 лідерів району  провели в 2014 році  тренери Корпусу Миру Радислав Петрів, Надія Артем’єва, Підлітки мали змогу підвищити свою обізнаність щодо ВІЛ/СНІД та сформувати життєві навички. А також всі отримали сертифікати.

1 грудня  о 14.00 лідери учнівського самоврядування шкіл району провели навчальні тренінги для свої однолітків  з питань профілактики ВІЛ/СНІДу,що спритиме формуванню в них відповідальноі безпечноі поведінки.

За результатами акції буде створено відеофільм «Молодь проти ВІЛ/СНІДу», який нагадуватиме усім нам, що годі придивлятися, годі розмірковувати, годі наважуватися.

Час діяти! ВІЛ/СНІД - проблема усього суспільства і вона стосується кожного, стовідсоткової гарантії немає ніхто

Інфо «Актив-клаба»

РЦДЮТ «ЗОРІТ»

Переглядів: 301 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]