Среда, 24.04.2024, 04:50
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Январь » 14 » Новорічно-різдвяний калейдоскоп РЦДЮТ «ЗОРІТ» 2016
14:23
Новорічно-різдвяний калейдоскоп РЦДЮТ «ЗОРІТ» 2016

Новорічно-різдвяний калейдоскоп  РЦДЮТ «ЗОРІТ» 2016.

 

      Новорічні та різдвяні  свята для дітей та підлітків  є найчарівнішими, найрадіснішими, сповненими несподіванок та сюрпризів.  

День святого Миколая (19 грудня) –  початок Новорічних пригод  для дітвори нашого міста.

 18 грудня 2015 року  напередодні свята на сцені Палацу культури «Ювілейний» вихованці гуртка «Ексклюзив» (керівник Вакуленко Ірина)поставили казку «У дитинства край іде Святий Миколай».

Всі діти вірять,що Святий Миколай щорік таємної та казкової ночі з 18 на 19 грудня сходить із небес, заглядає в свою «Золоту книгу», в якій записано, як діти поводилися потягом року, і кладе їм під подушку або в черевички  святкові подарунки.

Юні актори  своєю вдалою акторською грою зуміли створити атмосферу добра,щирості і  показати ,як долає Святий Миколай перешкоди ,коли поспішає до дітвори. Допомагали   Миколаю дійти до дітвори вихованці хореографічного гуртка«Сузіря» (керівник Талько Леся), зразкового хореографічного гуртка «Веснянка» (керівник Залужний Василь, Рубля Ірина) вокального гуртка «Веселі дзвіночки» (керівник Халявка Олег). 

А 26 грудня 2015 року  святкові розваги продовжив Новорічний вечір відпочинку для середнього та старшого віку вихованців РЦДЮТ «ЗОРІТ».

Святкова програма, новорічна дискотека для вихованців в РЦДЮТ «ЗОРІТ» вже  стали гарною традицією.

Лідери учнівського парламенту дітей та актив молодіжного клубу «Нова формація» підтримали ідею організаторів про проведення новорічної дискотеки і взялися за організацію та підготовку свята.

Враховуючи передноворічні побажання дітей  найкращі майстрині декоративно-вжиткового відділу РЦДЮТ запропонували дітям  новорічні  майстер-класи.

 

Після виготовлення новорічних іграшок, масок на дітей чекало частування – чай із солодощами, що стало можливим завдяки підтримці наших спонсорів –  районної ради,відділу освіти РДА, Цертія  Віталія,депутата міської ради.

   

Свято пройшло феєрично – з іграми, конкурсами, піснями, призами, подарунками та веселими хороводами. Найбільше дітям сподобалися командні пісенні конкурси. Із  задоволенням ДЮЦики   приймали участь у передноворічних забавах,які підготував для присутніх Дід Мороз. Під час забав діти проявили свою спритність, кмітливість, творчість.Новорічний вечір розваг та дискотека зібрали у дружнє коло дітей з різних гуртків, різного віку, - звучали теплі слова привітання від батьків, ведучого, Діда Мороза, панувала затишна святкова атмосфера. Яскраво, цікаво, весело – це той принцип, яким керувалися керівники гуртків, організовуючи новорічне свято для своїх вихованців. І все вдалося. Діти розходилися по домівках увечері задоволені,з чудовим настроєм.

28 грудня 2015 року  РЦДЮТ «ЗОРІТ» знов запросив малечу міста на Новорічну казку «Новорічні пригоди Діда Мороза»  Завдяки спонсорам –  районної ради, відділу освіти РДА всі  юні глядачі та артисти отримали солодкі подарунки від Діда Мороза.

  

28 грудня 2015 року  також  працювала творча майстерня  по створенню цікавих новорічних візерунків у вигляді новорічних символів: ажурних сніжинок, яскравих ялинок, кумедних мавпочок та інших малюнків. В майстерні працювали художники  -Валерій Лисенко, Анна Мороз, Наталя Ліщенко, Тетяна Сава, Світлана Нероба. Всі бажаючі, змогли нанести собі на тіло гарні новорічні візерунки. Діти зажди з захопленням приймають участь в таких заходах, адже тут здійснюються їх бажання.

  

  

  

30 грудня 2015 року  для вихованців гуртків  «Художнє випилювання» та «Початкове технічне моделювання» проводився майстер-клас «Майстерня Діда Мороза» по виготовленню новорічних сувенірів. Діти з захопленням виготовляли  з картону символ року «Мавпочка» та випилювали з фанери Новорічні сувеніри.  

   

Також 30 грудня 2015 року  відбулася зустріч гуртківців  «Художнього випилювання» та «Початкового технічного моделювання» з випускником гуртка бійцем АТО війск спеціального призначення АРСІРІЄМ СЕРГІЄМ.

 

2 січня 2016 року   юні екологи навчали своїх друзів виготовляти новорічні ялиночки з різних підсобних матеріалів,так як вихованці гуртка«Дивосвіт»(керівник Палагіна Г.Г.)охороняють природу і виступають проти порубу ялинок. Вироби дітей були яскраві,барвисті–справжній ялинковий вернісаж краси,створеної своїми руками! 

 

3 січня 2016 року   напередодні   найулюбленішого свята всіх дітей і дорослих  Різдва Христового вихованці зразкового  гуртка «Абетка рукоділля»(керівник Коваленко О.М.) виготовляли іграшку-оберіг –чарівну мавпочку–  для воїнів АТО. Для створення кумедної мавпочки діти використали український  обереговий символ сили та міцності –горіх. Хай ці дитячі оберегові мавпочки подарують  воїнам міцне здоров’я, силу духу, любов рідних в Новому році.

 

4 січня 2016 року відбулася інтелектуальна вікторина «Зимові розваги». Канікули – це пора свят і дитячих зимових розваг. Тому  керівник  гуртка «Орігамі» Данілова О.В. провела інтелект-вікторину для  дітей, використовуючи  тематику  святкування Нового року в різних країнах. 

А також дітлахи весело розповідали про життя і поведінку тварин взимку,особливо про своїх домашніх улюбленців. На останок діти разом з американським волонтером Елісон навчилися виготовляти об ємні сніжинки.

.  

5 січня 2016 року в РЦДЮТ «ЗОРІТ» пройшла акція «Добро жменями».Педагоги  разом з вихованцями розфасовували зібрані дітьми та дорослими нашого району пластикові кришечки для відправки їх на переробку .Кошти від реалізації підуть на протези воїнам АТО.

8 січня 2016 року керівники гуртків Лоза В.О. (зразковий колектив  «Рушничок») та Сидоренко Т.В. («Мальва»)разом зі своїми вихованцями  провели для вихованців інших гуртків майстер -клас по виготовленню за народними мотивами нитяної  іграшки. Діти навчилися робити яскравих, красивих снігурів, а також долучилися до створення зимової композиції «Будинок для зимуючих птахів». Діти вирішили  допомагати птахам взимку кормом ,щоб врятувати їх від холоду і голоду.

    

 9 січня  2016 року   стало цікавим та змістовним зимовим днем   для вихованців  гуртків «Віночок» (керівник Бобирь М.В.) та «Сучасна господарочка» (керівник Тітова В.Л.).  Цього дня  в районному центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» відбувся захоплюючий  майстер-клас із виготовлення ялинкових прикрас та вітальних листівок. На вихованців також очікувала цікава розважальна  програма,тематичні творчі ігри.

   

10 січня 2016 року вихованці клубу «Оберіг» та гуртківці «Народних традицій» разом з керівниками Тетяною Савою та Анною Мороз виготовили «Різдвяний вінок»,який допоможе кожній дитині   створити зимову казку у своїй домівці. Зима-незвичайний час-свято чудес,сюрпризів, новорічних подарунків. Та сувеніри виготовлені власноруч-це найкращі дарунки. Магічна атмосфера Різдва гостюватиме в дитячих домівках  протягом  усіх новорічних свят!

  

13 січня 2016 року  Новорічні та Різдвяні розваги для дітей нашого міста завершились феєричною хореографічною шоу- програмою «Світ творить дива»,яку підготував хореографічний колектив «Сузір’я»(керівник Талько Л.Ю.).

Постановка здійснена за мотивами казок «Дванадцять місяців», «Попелюшка», «Снігова королева». Оригінальність хореографічних композицій (14), барвистість костюмів,яскравість декорацій ,досконалий музичний супровід (В. Залужний,П.Олійник)забезпечили шоу-програмі шалений успіх у глядачів.Спонсором постановки шоу виступила сім’я Талько.

    

    

    

  

 Вірте  в дива, творіть їх своїми руками разом з надійними помічниками –педагогами  районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ»!

                     З Новим 2016 роком!

Переглядів: 432 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]