Среда, 24.04.2024, 12:56
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Январь » 14 » РЦДЮТ «ЗОРІТ» відкриває двері для сільських учнів…
21:27
РЦДЮТ «ЗОРІТ» відкриває двері для сільських учнів…

РЦДЮТ «ЗОРІТ»

відкриває двері для сільських учнів…

Сучасні тенденції розвитку українського суспільства  ставлять перед позашкільною освітою нові завдання,які спрямовані на розкриття й розвиток  здібностей дітей та підлітків шляхом створення  для цього оптимальних умов.

 Ми знаємо, що «золотий запас»   будь-якого народу становлять особистості творчі, яскраві, мислячі. Діти – це саме  той ресурс, з якого створюється інтелектуальна,технічна  ,творча еліта країни.

Щоб це потенційне національне багатство примножити й зберегти, нам необхідно вміти відбирати ті методи і форми роботи з дітьми ,які  допоможуть  їм знайти себе й правильно оцінити свої можливості.

Педагогічний колектив РЦДЮТ «ЗОРІТ»прагне працювати відповідно до вимог часу і хоче налагодити нову форму  творчої  співпраці з усіма навчальними закладами району.

12 січня 2016 року в РЦДЮТ «ЗОРІТ» завітали учні Мар’янопільської школи. Для них була проведена оглядова екскурсія по закладу, а також їх було  ознайомлено з роботою гуртків. Цьому передувала спільна робота адміністрацій школи та РЦДЮТ по питанням організації навчання дітей Мар’янопільської школи  в гуртках на базі закладу.

Що це дасть  дітям?  Учні  Мар’янопільської школи  матимуть  можливість розвивати свої здібності  в гуртках за інтересами, здобувати нові знання , навики, зможуть проявити свою креативність.

 А ще  знайдуть нових друзів,розширять коло свого спілкування.

То ж запрошуємо інші сільські школи подбати про розвиток  творчих здібностей своїх учнів ,як роблять це директор Мар’янопільської школи   Семенова С.В. та сільський голова Рачкован В.В.

                                                                                Директор РЦДЮТ «ЗОРІТ»

Ратушна Н.І.

 

Переглядів: 325 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]