Четверг, 28.03.2024, 15:33
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Январь » 27 » Тиждень перспективного педагогічного досвіду керівника гуртка Прутян Ю.В.
15:26
Тиждень перспективного педагогічного досвіду керівника гуртка Прутян Ю.В.

                     Немає настільки поганої людини,

яку добре виховання не зробило б  кращою.

В. Бєлінський

В рамках атестації педагогічних працівників в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» з 25 січня по 31 січня проходить  Тиждень перспективного педагогічного досвіду керівника гуртка Прутян Юлії Володимирівни. 25 січня 2016 року на нараді в присутності директора  Юлія Володимирівна презентувала свій досвід ,  висвітливши основні моменти діяльності гуртків соціально реабілітаційного спрямування -«Нова формація», «Медіакультура», «Юний ерудит». Керівник гуртка  коротко охарактеризувала зміст своєї  педагогічної діяльності, а також ознайомила присутніх з основними тезами свого творчого портфоліо.

Особистим  кредом Прутян Юлії Володимирівни є слова Вольфганга Гете: «Щоб мати більше, ви повинні являти собою більше. Щоб досягти великих результатів у зовнішньому світі, необхідно працювати над своїм внутрішнім світом, вдосконалювати себе. Особистий розвиток – це могутній інструмент, який можна використати для досягнення будь-якої поставленої мети».

 Метою її роботи по самовдосконаленню є підвищення професійної компетентності та методичної майстерності, як педагога, керівника гуртка шляхом ознайомлення з передовим педагогічним досвідом українських педагогів ,  а також  творчої взаємодії з членами  педагогічного колективу РЦДЮТ «ЗОРІТ»   ,що дає  можливість  вчитися педагогічній майстерності у старших і більш досвідчених колег. Все це  забезпечує її творче зростання  та підтримує її  прагнення до вдосконалення.

Під час презентації свого досвіду Юлія Володимирівна  запропонувала учасникам наради декілька вправ-елементів тренінгової програми, які вона використовує у своїй діяльності: «Аукціон лідерських якостей», «Малюнок з пляшки»,«Притча про батька». Ці та інші методи педагогіки життєтворчості  допомагають керівникові  гуртка формувати і успішну особистість  своїх вихованців, вдосконалювати і їх  пізнавальні та соціальні інтересів.

В дитячому колективі гуртка панує позитивний психоемоційний клімат ,атмосфера  довірливих стосунків та творчої співпраці. Все це сприяє подоланню  внутрішнього стану тривожності та агресії, знімає напруження,   негативні емоції, дає можливість вирішувати  толерантним шляхом  конфліктні ситуації.

Протягом тижня керівники гуртків, батьки матимуть змогу ознайомитись з творчою лабораторією педагога, відвідавши відкриті заняття та заходи  в гуртках «Нова формація», «Медіакультура», «Юний ерудит»,

Керівник  «Акмео-центру»

Ратушна Н.І.

Фоторепортаж

Переглядів: 373 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]