Пятница, 29.03.2024, 17:28
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Март » 24 » Птахи – нам на крилах весну принесли
20:20
Птахи – нам на крилах весну принесли

Птахи – нам на крилах весну принесли

Хоч зима дуже повільно здає свої позиції, та весна все ж іде з яскравим весняним сонечком, свіженьким вітерцем, з ніжними тендітними первоцвітами та з поверненням із вирію гусей, журавлів, веселим щебетом синичок, горобців.

Тож, 23 березня в районному центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» пройшов інтерактивний захід «Птахи – вісники весни». Його підготували і провели керівники гуртків «Подоляночка» Данілова О.В.
та «Бісерні фантазії» Нероба С. А.

Діти поринули у цікавий світ природи: дізналися про повзика –  птаха року 2016, розгадували загадки, продовжували прислів’я та приказки про птахів, приймали участь у вікторині «Чи добре ти знаєш птахів», грі  «Вчимося любити природу», обговорили прикмети ,пов’язані з птахами. Ознайомилися з символікою та значенням птахів в літературі та сучасному мистецтві.
Для активізації знань вихованців провели інтерактивну вправу «Мозковий штурм». Гуртківці переглянули яскраву презентацію про птахів, ознайомилися з пам’ятниками птахам в Україні та світі, прослухали легенди про них.

 Птахи надихають митців на створення творчих робіт. То ж і вихованці ,переглянувши вироби, на яких було зображено птахів у різних видах мистецтва,захотіли створити свої шедеври про птахів. Під час практичної роботи діти виготовили двох птахів –  ластівку та голуба .

Вихованці пішли додому  з думкою, що птахи є невід'ємною складовою кожного лісу, вони — окраса нашого саду, полів, степів, гаїв. Своїм яскравим забарвленням, дзвінкою піснею роблять наше життя радісним і приємним.

  

Переглядів: 483 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]