Суббота, 20.04.2024, 19:03
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Апрель » 13 » Запрошуємо до «Творчої майстерні».
22:55
Запрошуємо до «Творчої майстерні».

Запрошуємо до «Творчої майстерні».

11 квітня 2016 року  Рівнянська «Школа декоративно-прикладного мистецтва та дизайну» знову  гостинно зустріла гостей:Давидова Валерія Миколайовича – старшого викладача кафедри образотворчого мистецтва та дизайну, члена Національної Спілки художників України, який провів майстер-клас акварелі по мокрому для керівників гуртків районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» та  їх вихованців .

Даний майстер-клас  проводиться в рамках навчального проекту «Творча майстерня», який започаткував викладач студії образотворчого мистецтва та дизайну  «Гармонія норм» РЦДЮТ,член спілки дизайнерів України Лисенко Валерій Андрійович.

Даний проект надав   вихованцям,батькам,колегам та усім охочим познайомитися з видатними творчими  особистостями Кіровоградщини, перейняти їх досвід.

         Розповідь Валерія Давидова про широкий Світ мистецтва викликав неабияке зацікавлення у присутніх. Особливе пожвавлення  спостерігалось  серед наймолодших вихованців студії  «Гармонії норм»,які даремно часу не гаяли та намалювали неповторні портрети  «маестро» Давидова. Дітвора подарували їх  художнику на згадку про зустріч.

Захоплююча техніка акварелі по мокрому ,майстерність Валерія  Миколайовича надихнули учасників на створення своїх робіт вданій манері виконання,подарували їм ейфорію творчого сприйняття світу,відчуття його легкості та мінливості . М’якість мазка, прозорість  кольорів з м’якими переходами ,неповторна фактура сприяли появі дива - ніжного весняного букету квітів ,який зачарував усіх учасників. Створена Валерієм Давидовим картина з його власним автографом буде прикрашати стіни «Школи мистецтв» та нагадувати про цікаві митті нашого спільного творчого життя.

І наостанок художник сказав своїм маленьким колегам: «Розвивайтеся,не блокуйте себе сучасними гаджетами ,телевізорами,комп’ютерами,адже це шлях до духовного зубожіння».

 Давайте прислухаємося до цих мудрих слів

Тетяна Сава,

заступник директора з НР.

Фото

Переглядів: 401 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]