Пятница, 26.04.2024, 02:13
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Июнь » 7 » Літо в дитячому мовному таборі «Веселка» при РЦДЮТ «ЗОРІТ»
13:27
Літо в дитячому мовному таборі «Веселка» при РЦДЮТ «ЗОРІТ»

Літне оздоровлення 2016

Літо в дитячому мовному таборі «Веселка»

при РЦДЮТ «ЗОРІТ»

Літо – це радісна пора, яку кожна  дитина чекає з нетерпінням, а кожна мама чи батько – з тривожним запитанням: куди цього року відправити дитину на відпочинок, щоб вона добре відпочила, набралася сил до наступного навчання восени, набула корисних навичок та знань, зміцнила здоров`я.

З метою гармонійного поєднання цих бажань з 10 по 23 червня при РЦДЮТ  «ЗОРІТ» буде працювати мовний табір  відпочинку з денним перебуванням «ВЕСЕЛКА». В таборі відпочиватиме 100 дітей. Вже створено чотири загони (за віковими категоріями).

Так як володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції  і без знання мов немає ні сучасної науки, ні вищої освіти, то у 2016 році РЦДЮТ продовжить програмну роботу по реалізації  загально українського  проекту  по  організації літніх мовних таборів, мета яких – підвищити рівень володіння іноземними мовами дітей та підлітків, зацікавити дітей, започаткувати моду на вивчення іноземних мов в Україні, привернути увагу суспільства до цієї теми.

Тому  у  червні 2016 року (з 10.00 до 12.00) вихованці  закладу  «Веселка» будуть удосконалювати власний рівень мовленнєвої компетентності з англійської та німецької мови  у   мовному таборі. Заняття будуть проводити волонтер Американського корпусу Миру в Україні Елісон і педагог РЦДЮТ  Федорчук Зорина Миколаївна, які підготували цікаві та насичені програми, що органічно поєднують спорт, здоровий спосіб життя, соціальну і екологічну діяльність та нову культурологічну інформацію. Оригінальні програми заходів складені з урахуванням методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України та відрізняються різноманітністю форм, серед яких проекти, круглі столи, квести, флешмоби, соціальні та екологічні акції, майстер-класи, брейн-ринги, талант- шоу  тощо.

У  таборі забезпечується належний догляд за дітьми, виховний процес, їх повноцінне дозвілля, розвиток творчих здібностей та інтересів і де діти перебувають протягом дня з 8.30 до 14.30.

На базі закладу працюватимуть гуртки за інтересами дітей, готуються  до проведення культурно-масові заходи.

У планах роботи таборі передбачено заходи щодо забезпечення змістовного дозвілля, національного спрямування, естетичного виховання, фізкультурно-спортивної роботи.

У таборі проходять практику кращі студенти університету ім..Винниченка, які вносять свої цікаві пропозиції. Крім того, з табором співпрацюватимуть  музеї міста, бібліотеки.

Протягом дня використовуватимуться різноманітні форми дитячого відпочинку: екскурсії, відвідування культурно-мистецьких закладів, спартакіади, ігрові програми, конкурси, музично-розважальні програми, відпочинок на природі тощо.

 У таборі передбачено двохразове харчування (сніданок, обід). День розпочинається з ранкової зарядки (на англійській мові). Протягом дня культурно-масові заходи, заняття в гуртках, ігрові програми. Вартість харчування в день-20 грн.,проте це харчування забезпечує місцева влада.

То ж щасливого літа,дітвора!

Переглядів: 364 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]