Пятница, 19.04.2024, 02:15
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Июнь » 19 » Такого ще в таборі не було…
13:55
Такого ще в таборі не було…

Такого ще в таборі  не було…

Чим зайняти дітей у таборі, коли природа налила море води і не можна вільно гратися на стадіоні, подвір’ї?  

Таких  проблем у таборі «Веселка» немає. Сьогодні у таборі два майстер – класи: традиційний  художній (Лисенко В.А.) та… пекарський. 

Так, такого ще в таборі не було. Майстер-клас «Готуємо разом!» вперше провела керівник хореографічного ансамблю «Сузір’я» Талько Леся.

 У кожного з нас іноді виникає бажання приготувати що-небудь особливе та порадувати близьких новою та незвичною стравою. І от сьогодні мрії збулися: Леся Юріївна не тільки  розкриває дітворі та педагогам тонкощі найсмачніших рецептів пирогів, а й допомагає досконально розібратися в нюансах кулінарного мистецтва: дізнатися про правильне ставлення до їжі, познайомитися з різноманітними інгредієнтами та навчитися розбиратися в принципах поєднання продуктів.

На всіх учасників неодмінно чекав успіх: адже кожен прагнув зробити все якнайкраще.

Пекарський  майстер-клас — справжнє чудо – у дітей  маса вражень, а у педагогів спокійна душа – всі зайняті разом корисною та цікавою справою.

Урізноманітнити дозвілля хочеться завжди, тим більше, коли маєш справу з  творчими дітьми, але в такий спосіб  ми вперше долучили дітей до творчості.

То ж смачного вам, юні  кулінари!

Фотозвіт

Переглядів: 397 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]