Пятница, 29.03.2024, 12:50
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Сентябрь » 16 » Творчий рік розпочато…
18:32
Творчий рік розпочато…

Творчий рік розпочато…

16 вересня районний центр дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» зустрів своїх «первачків» − дітвору нашого міста Днем відкритих дверей. На святі були присутні батьки,діти, вчителі.

Валентина Горбатенко, спеціаліст міського відділу освіти, молоді та спорту, привітала всіх присутніх з початком нового захоплюючого року пізнання джерел народної творчості, мистецтва та сучасних технологій навчання.

В своєму вітальному слові директор РЦДЮТ Ратушна Наталя Іванівна підкреслила, що  за народними переконаннями кожна  дитина  може і повинна бути в чомусь першою: одна – у навчанні, друга – у трудовій діяльності, третя – у мистецтві. Саме такі учні-гуртківці зібралися сьогодні на   святі до позашкільного закладу.

За переконанням дітей, РЦДЮТ «ЗОРІТ» −  це весела маленька країна, де є місце для  крилатої мрії кожної дитини, тут зріють таланти, міцніють надії маленьких жителів нашого міста, тут  запалюється  іскорка творчості в чистих та відкритих серцях дітей.

І сьогоднішнє свято, виступи дітей переконало присутніх в  тому, що кожен вихованець закладу  має золоте зерно в душі, яке потрапляючи в родючий ґрунт виховання дає світлолюбні пагінці добра, правди, творчості.

Саме завдяки самовідданій праці педагогічного колективу  РЦДЮТ «ЗОРІТ» − це острівець позитиву, творчої самореалізації, соціальної адаптації дітей та підлітків, місце  культурного дозвілля, центр  пошуку, розвитку, підтримки юних талантів. Це творча майстерня, у якій з радістю зустрічаються та співпрацюють розумні педагоги , талановиті діти та їх батьки.

Після урочистої частини діти мали змогу побувати на захоплюючих майстер-класах, які провели для них викладачі закладу.

 З  1 вересня  2016 року у закладі буде навчатись 1068 учнів міських шкіл  в 42 гуртках закладу.  

Всім вихованцям РЦДЮТ «ЗОРІТ» − наснаги, впевненості та успіхів у творчих здобутках!

А всіх присутніх дорослих − завжди пам’ятати, що всі ми родом з дитинства, то ж не треба цього забувати  і завжди підтримувати юні таланти − майбутнє нашої держави!

День відкритих дверей 16.09.2016

Переглядів: 439 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]