Четверг, 18.04.2024, 07:01
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Ноябрь » 8 » Дефіле відкритих занять «Від креативного педагога – до творчого вихованця»
11:24
Дефіле відкритих занять «Від креативного педагога – до творчого вихованця»

Дефіле відкритих занять

«Від креативного педагога  – до  творчого вихованця»

Позашкільний заклад – це творчий центр  розвитку не тільки для вихованців, а й керівників гуртків. Позашкілля найшвидше сприймає інноваційні технології, методи навчання та виховання дітей та молоді.

Тому педагоги закладу, прагнучи пізнати рівень своїх педагогічних можливостей і підняти якість навчально-виховної роботи, вирішили  реалізувати  навчально-методичний проект  «Дефіле відкритих занять».

Після проведення ряду навчально-практичних семінарів,тренінгів, вивчення передового досвіду педагогів України розпочалась практична реалізація проекту.

Першою поділилася своїм досвідом проведення заняття Бобирь Марина Вікторівна, керівник гуртка «Віночок». Тема відкритого заняття –  «Виготовлення браслету в техніці макраме».

Марина Вікторівна, вважає, що найкращий учитель той, який  сам все життя навчається, а творче, неординарне заняття – крок до успіху і вчителя і учня. під час практичного заняття вона ознайомила дітей з різними  інноваційними формами виготовлення браслету з стрічок  та бусинок. Проте педагог не обмежує рамки заняття  тільки навчанням, вона  прагне  долучити  своїх вихованців до культурних традицій, звичаїв, обрядів, вірувань українського народу. За допомогою навчального ролика Марина Вікторівна продемонструвала  дітям найдавнішу техніку  макраме та навчила їх виготовляти  браслет у цій техніці.

Під час обговорення відкритого заняття за правилами проекту вказується тільки на позитивні моменти,а керівник гуртка,аналізуючи своє заняття, говорить, чого не вдалося досягти. А потім виробляються спільні рекомендації .

Отже, старт дано. Чекаємо нових творчих та методичних відкриттів!

 

Переглядів: 397 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]