Пятница, 19.04.2024, 04:13
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Ноябрь » 15 » Відчуйте себе небом…
12:05
Відчуйте себе небом…

Відчуйте себе небом…

В  РЦДЮТ «ЗОРІТ» продовжується дефіле відкритих занять із використанням нетрадиційних форм і методів навчання івиховання.11листопада всі бажаючі могли відвідати заняття туристсько-краєзнавчого гуртка,яке проводила Кравченко Антоніна Леонідівна, керівник гуртка-методист. Тема  практичного  заняття  «Встановлення наметів». Здавалось, що тут нового можна вигадати. Вчитися встановлювати намети  і так цікаво для шестикласників. Проте керівник гуртка зуміла з перших хвилин заінтригувати своїх вихованців за допомогою творчих завдань («Метелик»), а тему заняття діти визначили самі за допомогою виконання вправи  «Закресли зайву фразу». Важливість такого туристичного спорядження як намет ,Антоніна Леонідівна запропонувала своїм вихованцям з’ясувати за допомогою вправи «Мікрофон».

А от із процесом встановлення намету юні туристи познайомились з допомогою навчального  відеофільму.

Та найприємнішим під час заняття було практичне встановлення наметів посеред навчальної кімнати. Кожен проявив свої здібності та завзяття.

А як добре відпочити у власне зібраному наметі,хоч і серед навчального кабінету . Адже за допомогою своєї  творчої уяви та проведеною педагогом релакс - вправи «Єднання з природою рідного краю» всі діти відчули тепло весняного сонячного ранку ,почули плескіт води Чорного Ташлика , щебет пташок ,пахощі первоцвітів та полинули у безмежну блакить неба. «Відчуй себе небом» – линуть слова тренінгу,  а в дитячі душі вливається впевненість у власних силах  «Я зможу»…

Ось таке  звичайне-незвичайне заняття,яке наближає юних туристів до літніх захоплюючих походів по рідному краю.

 

 

Переглядів: 340 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]