Пятница, 19.04.2024, 15:43
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Ноябрь » 16 » Здатність до взаємодії
16:21
Здатність до взаємодії

Здатність  до взаємодії

Необхідною умовою професійного становлення керівника творчого об’єднання є залучення його до науково-дослідницької, експериментальної  діяльності, яку В.О.Сухомлинський називав першою сходинкою до педагогічної мудрості.

Тому методична робота в позашкільному закладі має  нове організаційне спрямування: допомогти педагогам переосмислити вже відомі педагогічні форми і методи проведення гурткових занять, модернізувати відомі положення  на основі впровадження інноваційних педагогічних ідей в роботу з вихованцями.

В РЦДЮТ «ЗОРІТ» саме так і будують систему по підвищенню якості підготовки педагогів до роботи в сучасних умовах.

14 листопада пройшло чергове заняття педагогічної майстерні, на якому було проаналізовано проведенні  відкриті заняття та розглянуто питання застосування інтерактивних форм і методів навчання дітей. Ніна Олексіївна Мазур, завідувач відділу методичного, показала на прикладах, як можна застосовувати уже відоме в новому контексті. А також педагоги з допомогою тренінгових вправ самі змогли змоделювати різні навчальні ситуації заняття із  застосуванням інтерактивних форм і методів.

Всім відомо, що   інтерактивність  – це здатність  до взаємодії. Тому педагоги закладу спільно  прагнуть осягнути  по-новому  педагогічні надбання минулого, щоб в нових умовах найбільш ефективно  формувати й розвивати  креативно мислячу особистість, яка зможе розв’язувати проблеми, що виникають у житті кожної людини.

Переглядів: 352 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]