Пятница, 29.03.2024, 08:01
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2016 » Ноябрь » 23 » Україна – територія гідності й свободи
19:53
Україна – територія гідності й свободи

Україна – територія гідності й свободи

21 листопада, у Третю річницю Дня Гідності та Свободи в Україні,   в РЦДЮТ «ЗОРІТ» було проведено захід  «Україна – територія Гідності та Свободи».

Старші вихованці закладу провели для молодших історичний екскурс пам’яті про події революції Гідності 2013-2014 р.р. Документальні кадри відеофільму нагадали всім присутнім, якою ціною здобували українці свободу і права жити у демократичній європейській країні.  

 Євромайдан, Небесна сотня – символ для всіх нас незламної волі наших громадян, приклад патріотизму і відданої любові до рідної країни.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави.

 Сестри Попруги своїм чарівним співом змусили учасників полинути у безкраї поля, сині ріки, зелені гаї нашої землі, і відчути серцем бажання боронити цю красу від нелюдів.

Ми маємо пам’ятати, яку ціну Україна вже  заплатила і продовжує платити  за те, щоб молоде покоління виросло гідною зміною у вільній незалежній країні.

 

Переглядів: 361 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]