Среда, 24.04.2024, 10:03
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Январь » 16 » В новий рік з новими ідеями (методичне об’єднання керівників гуртків)
14:40
В новий рік з новими ідеями (методичне об’єднання керівників гуртків)

В новий рік з новими ідеями

(методичне об’єднання керівників гуртків)

 

 13 січня 2017 року в центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» відбулося  засідання методичного об’єднання керівників гуртків Новоукраїнської територіальної громади з теми: «Інноваційні навчально-виховні системи, технології та моделі».

З перспективами роботи центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» Новоукраїнської міської ради в новому році ознайомила керівників гуртків  директор закладу Ратушна Наталія Іванівна.

Голова  методичного об’єднання   керівників гуртків, методист ЦДЮТ «ЗОРІТ» Кравченко  Антоніна Леонідівна, проаналізувала роботу  центру по впровадженню в навчально-виховний процес інноваційних систем і технологій в першому семестрі 2016-2017н.р.

Педагоги закладу  найбільш  результативно впроваджували в навчально-виховний процес закладу: особистісно-орієнтоване навчання та виховання, інформаційні, інтерактивні, здоров’язбережуючі технології навчання, проектну діяльність, технології, освоювали теорію ігрових технологій та ін.

Найуспішнішою за останні 10 років була організація роботи закладу за проектними технологіями.

Про результати реалізації спільних проектів з всеукраїнськими громадськими організаціями, Американським Корпусом Миру в Україні   повідомила та наочно презентувала   Білокоз Людмила Віталіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи.

Завідуюча відділом методичним Мазур Ніна Олексіївна   презентувала технологію критичного мислення відповідно до вимог сучасної концепції освітньо - виховного процесу  та провела  невеличке ознайомлювальне практичне заняття  з керівниками з даної теми.

Учасники методичного об’єднання ще раз переконалися в тому, що для того, щоб бути   успішними у житті  і педагогам і вихованцям необхідно мати «навички ХХІ століття», до яких, зокрема можна віднести такі: креативність, критичне мислення, комунікативні навички, ІКТ – обізнаність, здатність самонавчатися та адаптуватися до умов сучасного суспільства.  

Практичний психолог Рибакова О.В. в кінці засідання провела з учасниками вправу  по релаксації для відновлення духовної рівноваги,  застосувавши  метод сугестивної психотерапії – вплив на переживання шляхом словесного навіювання  під приємну, спокійну музику, спів птахів.

То ж  в другому семестрі 2016-2017н.р. бажаємо всім позашкільникам талановитих вихованців та гарних здобутків.

Переглядів: 391 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]