Четверг, 28.03.2024, 18:25
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Январь » 24 » Юні дослідники вражають!!!
12:12
Юні дослідники вражають!!!

Юні дослідники вражають!!!

Центр дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» завжди був і є центром підтримки дитячої творчості, нових ідей. Саме тут молодь набуває нових якостей, формується як інтелектуально розвинена, творча особистість. Важливу роль в цьому процесі відіграє наукове учнівське товариство «Тандем» так, як тут займаються виявленням та підтримкою обдарованої молоді, залучають її до науково-дослідницької та експериментальної роботи. Одним із дієвих методів такої  роботи з обдарованою молоддю є щорічний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт, що допомагає кожному учаснику здобути практичні навики логічно висловлювати свої думки, формує вміння відстоювати власну думку та виробляє  активну громадянську позицію . Журі конкурсу відбирає найкращі роботи-дослідження і рекомендує їх для  участі у ІІ етапі  конкурсу в Кіровоградському територіальному  відділенні Малої академії наук.

20 січня 2017 року  відбувся конкурс-захист науково-дослідницьких робіт серед школярів 8-11 класів, на який було представлено наукові дослідження з психології, біології, валеології, хімії, екології, географії, української мови та світової літератури. Роботи вражали своєю актуальністю, глибиною вивчення проблеми, практичним використанням результатів. У своїх дослідженнях юні науковці намагалися дослідити та розв’язати актуальні проблеми нашого міста, вже сьогодні внести свій вклад у вирішення  проблем сучасного світу.,

За рішенням журі переможцями конкурсу визнані: учні Новоукраїнської ЗШ І –ІІІ ступенів № 6 (Гармашов Денис та Маліо Яна – 10 клас, Стеценко Тетяна, Мороз Ілона, Чепляка Анна – 9 клас,),  Новоукраїнської ЗШ І – ІІІ ступенів №3 (Яриш Вікторія та Змеул Юлія – 10 клас), Новоукраїнської ЗШ І – ІІІ ступенів №8 (Мазур Світлана – 11 клас), Новоукраїнського НВК «Загальноосвітня школа І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови – гімназія «Лідер»» (Прокопова Анна – 10 клас). 

Щиро вітаємо переможців і бажаємо успіхів в  обласному  етапі конкурсу!

Переглядів: 439 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]