Вторник, 19.03.2024, 07:10
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Март » 21 » Важлива дата в житті громади
11:19
Важлива дата в житті громади

Важлива дата в житті громади

 

17 березня – це та дата, яка назавжди залишиться в пам`яті жителів нашого міста. Адже саме цього дня, 73 роки тому, відбулося визволення Новоукраїнки від німецько-фашистських загарбників.

Традиційно усі установи міста вшановують подвиги славних предків. ЦДЮТ «ЗОРІТ» не є винятком.

17 березня  в закладі були проведені  ігрові сходинки «Шляхами подвигу і слави».

Вступне слово директора ЦДЮТ «ЗОРІТ» Н.І.Ратушної стало своєрідною Подякою дідам та прадідам за безхмарне небо та можливість розбудовувати нашу малу батьківщину.

Цього року в змаганнях взяло участь 8 навчальних закладів Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади.

Всі станції «Ігрових сходинок» були пов’язані з темою заходу,керівники гуртків підібрали цікаві,неординарні завдання для школярів шостих класів. 

Всі команди побували на 8 стаціях, де показували свою  спритність, творчу майстерність та творчі таланти, вміння працювати з комп’ютером, знання з історії.

На станції «Пісенній» звучали фронтові пісні.

На «Творчій» – власними руками виготовляли цікаві та різноманітні фото рамки під старину.

З ентузіазмом та захопленням учні долали туристичну станцію. Кожен мав змогу потренуватися в розкладанні намету та відчути себе справжнім розвідником.

 

Станція «Спортивна» стала  перевіркою фізичної підготовки юнаків та дівчат.

На ігровій станції «Склади слово» учасники повинні були на    запитання з історії визволення Новоукраїнщини скласти слово-відповідь.

На станції «Квіти пам`яті» команди виготовляли гвоздики – символ відваги, мужності та хоробрості наших воїнів-визволителів для покладання до Обеліску Слави.

«Долікарська допомога» – станція перевірки основ медичних знань. Діти не лише відповідали на теоретичні запитання, а й на практиці застосовували свої вміння.

Цікавою для учасників була станція «Метання в ціль», де вони практикувалися у влучному попаданні в мішень.

Без уваги не залишилися і любителі інтерактивних технологій. За допомогою комп`ютерної програми Publisher учні виготовили  ветеранамвітальні листівки до Дня визволення Новоукраїнки від німецько-фашистських загарбників(цей конкур став у закладі традиційним).

А поки підраховувалися отримані бали, усі присутні та учасники мали змогу насолодитися смачним кулішем та узваром (традиційне частування, яке готують педагоги закладу).

 

Ну  а  вже ситим учасникам було повідомлено результати їх участі в «Ігрових сходинках».

Перше місце посіла команда Новоукраїнська ЗШ IIIIст. №3; друге – поділили між собою Новоукраїнський  НВК "Загальноосвітня школа І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови - гімназія "Лідер", Новоукраїнська ЗШ I – III ст. №4,  Новоукраїнська ЗШ I – III ст. №8, Мар`янопільська ЗШ I-II ст. та Воронівська ЗШ I-II ст..

   Третє і четверте місця, відповідно, посіли Новоукраїнська ЗШ I – III ст. №1 та Новоукраїнська ЗШ I – III ст. №6.

Від імені організаційного комітету та учасників «Ігрових сходинок» висловлюємо подяку директору сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Степ-Агро" Арсірію Володимиру Вікторовичу.

Переглядів: 447 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]