Четверг, 25.04.2024, 14:06
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Апрель » 14 » Красується писанка Новоукраїнщини
12:11
Красується писанка Новоукраїнщини

Красується писанка Новоукраїнщини

Ось і прийшла весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, вбираються в зелень ліси та діброви. І саме з весною приходить в нашу оселю найголовніше свято світлого Воскресіння Христа.

Як збирається у Великдень кожна родина, так і ми сьогодні об’єдналися нашою молодою Громадою заради доброї справи – проведення мистецької акції «Красується писанка Новоукраїнщини», яка ще раз підтверджує, що наш край багатий талантами.

Протягом тижня учні та вихованці загальноосвітніх навчальних закладів, центру дитячої та юнацької творчості "ЗОРІТ", Новоукраїнської дитячої музичної школи, дошкільних навчальних закладів Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади виготовляли писанки.

Заключним етапом стало дійство, під час якого юні жителі громади мали змогу прикрасити писанку Новоукраїнщини.

Сподіваємось, що вона стане традиційною і з року в рік наша чарівна писанка буде поповнюватися новими мистецькими виробами.

Просимо всіх жителів Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади долучитися до акції "Красується писанка Новоукраїнщини" і подарувати свій витвір мистецтва.

Девіз нашої громади звучить так «В єднанні – сила». То ж маємо надію, що завдяки спільним зусиллям через декілька років в перед Великодні та Великодні свята  ми  з вами милуватимемося алеєю писанок.

 

Переглядів: 316 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]