Вторник, 23.04.2024, 16:58
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Апрель » 18 » І мислимо! І діємо!
11:34
І мислимо! І діємо!

І мислимо! І діємо!

12 та 13 квітня в центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» проходив районний та міський конкурс-захист наукових міні-робіт, проектів та досліджень.

Основне завдання  Конкурсу – це вияв та підтримка  обдарованих дітей та молоді, залучення їх до науково-дослідницької, експериментальної та проектної роботи, формування активної громадянської позиції, вміння формувати та відстоювати власну думку.

Школярі 3-10 класів представили 54 дослідження з природознавства, математики, психології, хімії, географії, біології, історії, валеології, екології, мистецтвознавства,  української мови та літератури.

Особливістю цьогорічного конкурсу стала презентація робіт з соціології, мистецтвознавства та, навіть, англійської мови.

 Приємною родзинкою були учні 3-го класу Рівнянської ЗШ І-ІІІ ст.№2 –Тарасенко Назар та Гончар Ангеліна, які просто вразили журі своєю впевненістю та завзятістю.

 В результаті непростого, суперечливого обговорення журі, призерами конкурсу стали 39 учнів: І місця здобули 13 школярів, ІІ місця – 11; ІІІ місця – 15.

 Важливо, що в цьому році географія учасників навчальних закладів суттєво розширилась. Так, юні дослідники були з Новоукраїнських ЗШ №3 та №6, Мар’янопольського НВК, центру творчості «ЗОРІТ», ГлодоськоїЗШ, Ганнівської ЗШ, Кропивницької ЗШ, Шишкінської ЗШ,Рівнянських ЗШ №2 та №7.

Дякуємо маленьким науковцям за креативні ідеї, педагогічним керівникам – за розвиток дитячої допитливості та наполегливу працю, а директорам навчальних закладів – за небайдужість та сприяння у залученні дітей до науково-дослідницької та проектної діяльності.

Цей квітневий конкурс – це попередня підготовка до обласного конкурсу – захисту цікавих відкриттів обдарованої молодді, тому бажаємо учасникам доопрацювати свої роботи відповідно до рекомендацій журі, і з новими силами і ідеями штурмувати науковий олімп.

Ніна Мазур, координатор

наукового учнівського товариства «Тандем»

 

 

Переглядів: 444 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]