Пятница, 19.04.2024, 04:11
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Май » 3 » Творча година для батьків і дитини
13:04
Творча година для батьків і дитини

Творча година для батьків і дитини

29 квітня в центрі дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» пройшов презентаційний захід «Творча година для батьків і дитини»  для  дітей з особливими потребами та їх батьків.

 Центр дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ вже майже десять років працює з даною категорією дітей та їх батьками. Педагогічний колектив робить все, щоб діти відчували себе  комфортно в центрі, а батьки завжди отримували кваліфіковану допомогу і підтримку.

Цей захід був проведений з метою підтримки сімей, де виховуються діти з особливими потребами  та  в рамках рекламування роботи ЦДЮТ з цієї проблеми.

Директор  закладу Ратушна Наталя Іванівна розповіла присутнім про нові перспективи роботи закладу щодо розвитку творчого потенціалу дітей з особливими потребами та  ознайомила з  роботою гуртків, адже деякі сім’ї відвідали центр дитячої та юнацької творчості вперше.

Методист  відділу освіти виконавчого комітету Новоукраїнської міської ради – Хівренко Світлана Миколаївна привітала присутніх та побажала всім творчої співпраці.

Практичний психолог ЦДЮТ  Рибакова О.В. в ході презентації ознайомила всіх з біографіями видатних людей, які , не зважаючи на фізичні вади, досягли великих успіхів у житті.

Також Рибакова О.В.  провела тренінг на знайомство, який зробив свою справу – спілкування стало невимушеним  і цікавим.

Педагоги закладу підготували для дітей та їх батьків творчі майстер-класи: «Патріотичні витинанки» (Лоза В.О.); «Квіти  з гофропаперу» (Сидоренко Т.В.); «Паперова сукня» (Христиченко О.С.); «Виготовлення пташки в сільському стилі»( Коваленко О.М.).

 З яким захопленням працювали і діти і батьки!

 Своїми яскравими враженнями, радісними  переживаннями, святковим настроєм в ході  підсумкового спілкування  ділилися всі присутні– і діти, і батьки , і педагоги.

Було прийнято спільне  рішення про систематичне проведення таких зустрічей. Дітям запропоновано записатися в гуртки, які їм сподобались. А для тих, хто не зможе відвідувати гурток за станом здоров’я, буде організовано індивідуальне навчання.

Проводжали гостей з щирими посмішками і відчуттям радості на серці, тому що в ході спілкування  педагоги відчули  тепло та позитив від вдячних діток та  їх батьків.

Даруй, доле, цим дітям крихітку щастя та мужність у здоланні життєвих випробувань. Хай гарні люди стануть їхніми ангелами охоронцями протягом всього життя.

 

 

Переглядів: 440 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]