Пятница, 19.04.2024, 21:31
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Июнь » 19 » Малюнок - подорож, що об’єднує світ.
10:53
Малюнок - подорож, що об’єднує світ.

Малюнок - подорож, що об’єднує світ.

Конкурс малюнку «Англія очима дітей» проводився за участі  дітей трьох загонів табору літнього відпочинку «Веселка». Завданням для учасників конкурсу було – створити шрифтову композицію англійською мовою, ескіз теми майбутнього графіті.

Мова кожного народу візуалізовувалась в систему знаків ідеограм. Знакові зображення в історії різних культур створювались з давніх часів. Століттями шліфувались їхня кількість і графіка. Ідеографічна писемність стала основою для формування літеро-алфавітної системи писемності, якою ми користуємося до сьогоднішнього дня.

Розвиток держав і особистостей в них залежить від швидкості сприйняття та засвоєння нової інформації . Форма літерно-алфавітних знаків відіграє в цих процесах значну роль, саме вона здатна надавати літерам образно емоційного забарвлення.   Завдяки можливостям шрифту відтворювати асоціативні характеристики різних об’єктів,виникає можливість не застосовувати у візуальних повідомленнях жодних зображень ні реалістичних , ні декоративно-стилізованих. Шрифт перебирає на себе функцію образного забарвлення. Різний характер накреслення різних літер дає нам можливість сприймати кожен із шрифтів, як певний вид національного.

Вивчаючи і шліфуючи знання англійської мови в різних ігрових формах , відпочиваючи в таборі «Веселка», діти прийняли активну участь в конкурсі. Кожен з завзятістю працював над темою свого ескізу графіті. Гарними результатами порадували всі учасники конкурсної програми.

Кращих результатів завдяки старанності і наполегливості досягли:  Роженко Влада, Плігіна Вікторія, Кульчицький Сергій, Шерстюкова Ріма, Полііт Діана,Стеценко Таня, Пітовська Аня, Зелінський Андрій, Данілова Настя, Байли Ілля та Ксюша.

Найкращою  визнано композицію, яка утворилась коли всі роботи згуртувались в одне ціле.

Велика подяка учасникам цього творчого дійства. Здоров’я Вам, гарного настрою, успіхів, вірних надійних друзів.

керівник студії образотворчого

мистецтва та дизайну «Гармонія норм»

 Валерій Лисенко

ФОТО

Переглядів: 489 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]