Четверг, 25.04.2024, 13:03
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2017 » Июль » 5 » Цікаве та корисне дозвілля у «Веселці».
15:46
Цікаве та корисне дозвілля у «Веселці».

 Цікаве та корисне дозвілля у «Веселці».

Якщо ви хочете забезпечити цікаве та корисне дозвілля для ваших дітей у період літніх канікул, то вам  до нас, у літній дитячий табір «Веселка»!

 Ми недаремно маємо таку назву нашого табору, тому що ми як і неповторна,багатоколірна веселка створюємо свій імідж та оригінальність.

 За допомомогою  мудрої адміністрації та старанних працівників закладу намагаємось забезпечити нашим вихованцям креативний відпочинок веселими іграми, вікторинами, прогулянками, подорожами.

Цікаво, з родзинкою, провели вихованці табору вихідні дні у «Веселці».

Додали рум’янцю дітям рухливі ігри на свіжому повітрі, які провела вихователь Марина Вікторівна та Оксана Рибакова;

ознайомила учнів з найбільшою осою Європи-сколіє  гігант та її індивідуальністю вихователь Галина Палагіна, яка надала змогу дітям потримати на руці одну з найбільш миролюбивих ос, які занесені до Червоної книги України;

цікаву тема для роздумів та практичного втілення   «Візуалізація звуків української мови»  забезпечив дітлахам  керівник гуртка «Гармонія норм» Валерій Лисенко,член спілки дизайнерів  України;

дізнались вихованці  про різновиди риб, метеликів, паралельний спосіб плетіння бісером за умілим навчанням керівника Зразкового гуртка Олени Коваленко та отримали завдання додому -скласти казку про виготовленого  персонажа;

повправлятись  гуртківців у майстерності оригамі і  аплікації  спонукали вихователі Бобирь Марина,Оксана Рибакова та Оксана Данілова.

Світ, забарвлений у яскраві кольори та емоції-завжди цікавий! Приєднуйтесь до нас та допомагайте нам розфарбувати райдугу «Веселку»!

Переглядів: 379 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]