Четверг, 25.04.2024, 18:09
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас, Гость


Головна » 2019 » Июнь » 27 » Особливий день
11:33
Особливий день

Особливий день

Сьогодні був особливий день для вихованців дитячого табору "Веселка" за це хочемо подякувати чудовій людині, яка організувала для нас змістовний і дуже цікавий екскурсійний маршрут - Ірині Романько. На дітей чекали: Інтерактивний музей-літак Ан-24; Алея авіаторів; Льотне поле з розташованою на ньому різноманітною авіаційною технікою; Авіаційно-технічна база, ангари; Музей історії авіації; Тренажерний центр обслуговування повітряного руху; Норвезький екологічний сквер.

Сподіваємося, що серед дітей будуть такі, хто обере для себе одну із потрібних і дуже відповідальних професій. Адже багато старшокласників вже зараз розмірковують над майбутнім вибором, а молодші часто мріють про те, ким вони стануть. Бажаємо їм зробити свідомий вибір. Сьогодні до нього зроблено ще один крок. 
Вдячні усім причетним до організації екскурсії, гарні враження залишаться у всіх дітей. А друга половина дня - це чудовий відпочинок у басейні. Є й інші приємні моменти, зморені та задоволені діти матимуть чудовий сон у якому на них чекатимуть найкращі моменти цього дня.

ФОТО

Переглядів: 273 | Додав: vov2302 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]